Popular Posts

Thursday 14 March 2013

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΛΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ

Αυτά είναι τα καταπληκτικά νεα για τα Πιστά παιδιά του Κυρίου οτι όλα ΤΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΔΟΞΑ ΠΟΥ τους ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ(Ρωμαίους 8;18) γιατι ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩς Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΛΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ.(Ρωμαίους 8:28)

Φίλοι μου εσείς που ΑΓΑΠΑΤΕ τον ΘΕΟ ο λόγος του Θεου σας βεβαιώνει ότι οτι και να σας συμβεί ο Θεος ενεργεί ώστε ΟΛΑ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ για το τελικό σας καλό, Γιατί ο Θεος που ΓΝΩΡΙΣΕ απο πριν ποιοι θα ΣΩΘΟΥΝ  < ποιοι τον Γιο του θα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ και ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ > είναι ΑΥΤΟΣ που ΚΑΛΕΣΕ σύμφωνα με την πρόθεση του Αυτούς που ΓΝΩΡΙΣΕ απο ΠΡΙΝ πως θα ΣΩΘΟΥΝ, και αυτούς ΠΡΟΟΡΙΣΕ να λάβουν τη μορφη του Γιου του, ώστε Αυτός -ο ΧΡΙΣΤΟΣ- να ειναι ο Πρώτος ανάμεσα σε πολλά αδέλφια . Κι αυτούς που ΠΡΟΟΡΙΣΕ, αυτούς και ΚΑΛΕΣΕ. Κι' αυτούς που ΚΑΛΕΣΕ, αυτούς και ΔΙΚΑΙΩΣΕ. Κι αυτούς που ΔΙΚΑΙΩΣΕ, αυτους και ΔΟΞΑΣΕ.(Ρωμαίους 8:29-30).
Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΔΟΞΑ απο το να έχεις απο τον ΘΕΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ και το Αγιο Πνεύμα στην καρδιά σου να κατοικεί και να σε βεβαιώνει οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ' ΕΓΚΤΑΛΕΙΨΕΙ (Εβραίους 13:5)

Τα αφάνταστα Καταπληκτικά και χαρμόσυνα νέα είναι οτι αν τον ΘΕΟ ΑΓΑΠΑΣ και τον Χριστο Σωτηρα σου τον εχεις ΔΕΧΤΕΙ ο Θεος θα ενεργήσει ώστε οτι και στην Ζωή σου συμβεί θα συντελέσει για το τελικό σου καλό.((Ρωμαίους 8:28) και ΜΕΣΑ απο ΟΛΑ τα ΔΕΙΝΑ < τα ατυχήματα και τα δικά σου στραβοπατήματα> θα βγαίνεις περισσότερο και από Νικητής ΧΑΡΗ στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ που σε ΑΓΑΠΗΣΕ, και ούτε ο θάνατος, ουτε πειρασμοί στην Ζωή, ουτε Άγγελοι ουτε αρχές ουτε Εξουσίες, ουτε τα παρόντα, ουτε αυτά που θα σου συμβούν στο μέλλον, ουτε όσα βρίσκονται στον ουρανό, ουτε όσα βρίσκονται στα βάθη της γης, ούτε και κάποιο άλλο δημιούργημα ΘΑ μπορέσει να σε ΧΩΡΙΣΕΙ απο την ΑΓΑΠΗ του ΘΕΟΥ που ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ μέσω του Ιησου Χριστου του Κυριου σου.(Ρωμαίους 8:37-39)

Αδελφέ μου Αδελφή μου αν ο ΧΡΙΣΤΟΣ ειναι ΚΥΡΙΟΣ και ΣΩΤΗΡΑΣ σου ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ απο ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ του Πατρός και Μέσα από ολα τα δεινά και τα αναπάντεχα κακά θα βγαίνεις περισσότερο και από ΝΙΚΗΤΗΣ Χάρη στον Σωτήρα σου τον Χριστό που σ΄ αγάπησε τόσο Πολυ που Θυσίασε και τη Ζωή του για να σου εξασφαλίσει την Αιώνια μ' Αυτόν και τον Πατέρα Ζωή. !!

"ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ" Ειναι η προσευχή που περιμένει ο Χριστός θα τιμήσει και την παρουσία του στη Ζωή σου θα σου χαρίσει.

No comments:

Post a Comment