Popular Posts

Friday 29 March 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ Σ’ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΟΥΝ ;


Φίλοι μου, μην χάνεται καθόλου το θάρρος σας. Ο Χριστός είναι στον Θρόνο του και ΔΕΝ του ΞΕΦΥΓΕ το Τιμόνι, αλλά μέσα από την μεγάλη του ΑΓΑΠΗ καλεί κάθε φοβισμένο και ταραγμένο αμαρτωλό Αυτόν να ΑΣΠΑΣΤΕΙ, ΑΥΤΟΝ να ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ και στην ΑΝΑΠΑΥΣΗ του θα ΜΠΕΙ(Ματθαίος 11:28) και στην ΕΥΛΟΓΙΑ του θα στερεωθεί, και ποτέ δεν θα χαθεί.(Ιωάννης 10:27,14:23)

Φίλοι μου δεν υπάρχει ούτε ενα παράδειγμα στην Αγιά γραφή κάποιος να ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ τον ΧΡΙΣΤΟ και ο Χριστός να τον άφησε αβοήθητο. Αντιθέτως το Ευαγγέλιο βεβαιώνει οτι ΕΛΕΗΣΕ ακόμα και αυτούς που δεν ήσαν δικοί του, που ούτε τον γνώριζαν τον ούτε τον ζητούσαν «AΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΑ σ' αυτούς που ΔΕΝ με αναζητούσαν. ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΑ σ'αυτούς που ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝ να μάθουν για μένα» (Ρωμαίους 10:20)

Αδελφέ εις Χριστό ο Απόστολος Παύλος ζώντας σε ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ καιρούς μας άφησε παράδειγμα πως να ζούμε «Ξέρω να ζω φτωχικά, ξέρω να Ζω με αφθονία. Εχω μάθει το μυστικό για κάθε ΩΡΑ και για καθε κατάσταση: και χορτάτος να Ζω και πεινασμένος.Και παραπανήσια να εχω και να στερούμαι. ΣΕ ΟΛΕΣ τις περιστάσεις βγαίνω ΝΙΚΗΤΗΣ χάρη στον Χριστό που με ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ»(Φιλιππισιους 4:12-13)

Φίλε μου που ακόμα εως σήμερα στον Χριστό δεν έχεις ΔΩΘΕΙ και ΣΩΤΗΡΑ σου δεν τον εχεις ΔΕΧΤΕΙ οι δεκαετίες που έρχονται θα είναι ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΟΣ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ που πότε μας ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΟΙΔΑΜΕ και ΔΕΝ ΖΗΣΑΜΕ !!!

Μόνο αν αγκιστρωθείς στον Χριστό που Σ΄ΑΓΑΠΑ και σε καλεί να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ στο απάνεμο λιμάνι του θα μπεις και με γαλήνη και Ειρήνη στην ψυχή στην ερχόμενη εικοσαετία θα μπορείς να ΖΕΙΣ.

Φίλε σου εύχομαι μ'ολη την καρδιά μου το κάλεσμα του Χριστού να μην αγνοήσεις (Ματθαιος 11;28,Αποκαλυψη 3:20)άλλα χωρίς δισταγμό να του ΔΟΘΕΙΣ και Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ. Αμην !!


«Κύριε Ιησού Χριστέ.Σου δίνω και παραδίνω τη Ζωή μου. Έλα και πάρε το τιμόνι της ζωής μου και ΓΕΝΗΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου»
Είναι η προσευχή που στο λιμάνι του ΧΡΙΣΤΟΥ θα σ' οδηγήσει, και την προστασία του και Συντρόφια του για Πάντα θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ.

No comments:

Post a Comment