Popular Posts

Wednesday 6 March 2013

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΒΡΕΤΗ ;

  • Το Άγιο Πνεύμα δήλωσε οτι η αιτία που δυσκολόβρετη είναι η Σωτηρία είναι η ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ, οτι οι αμαρτωλοί προτιμούν ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ανεξέλεγκτα να Αμαρτάνουν παρα απο τον Χριστό να εξαρτηθούν και στην βασιλεία του να μπουν.

    Λέξη προς λέξη το Άγιο Πνεύμα μέσω το προφήτη Ησαΐα είπε « Με την ακοή θα ακούσετε, και δεν θα εννοήσετε· και βλέποντας θα δείτε, και δεν θα καταλάβετε·Γιατί έγινε ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ η ΚΑΡΔΙΑ τού λαού πάχυνε, και μετ' αυτιά τους βαριάκουσαν, και έκλεισαν τα βλεφαρα στα μάτια τους, για να μη τυχον και δουνε με τα μάτια τους, και ακούσουν με τ' αυτιά τους, και ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ με την ΚΑΡΔΙΑ τους, και ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ σ' ΕΜΕΝΑ και ΘΕΡΑΠΕΥΘΟΥΝ.(Πράξεις 28:27) και τον Χριστό ΑΣΠΑΣΤΟΥΝ και στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΜΠΟΥΝ !

    Φίλε Φωνάζει δυνατά ο Ιησούς Χριστός και σου ΖΗΤΑ να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και στην ΣΩΤΗΡΙΑ του ΘΑ ΜΠΕΙΣ και πότε δεν θα χαθείς.«ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ολοι εσεις οι βαριά φορτωμένοι και κουρασμένοι και ΕΓΩ θα σας ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ»(Ματθαίος 11:28) Φίλε απο κανέναν αλλο Ξεκούραση το Πνεύμα σου κα η Ψυχή σου δεν θα βρει εκτός απο τον Χριστό που στοργικά την Πόρτα της καρδιάς σου ΚΤΥΠΑ και σου Ζητά να την ΑΝΟΙΞΕΙΣ, για να ΜΠΕΙ μέσα ο ίδιος και να *Δειπνήσει* μαζί σου( Αποκάλυψη 3:20) να σου εξασφαλίσει καρδιακή σχέση, ΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζι του και με τον επουράνιο Πάτερα ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής σου (Ιωάννης 14:23)

    Αν όμως τον κάλεσμα του Χριστού ΑΨΗΦΑΣ, και αρνείσαι να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ και από τον ίδιο να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ μακριά του στην κόλαση θα ΧΑΘΕΙΣ μαζί με κάθε άλλο αμαρτωλό που ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ απο τον Χριστο.

    Φίλε μου ο Χριστός και σήμερα σου Υπόσχεται Αιώνια Ζωή αν τον Εμπιστευτείς και σου λέγει « Εγώ Είμαι το Α και το Ω, η Αρχή και το Τέλος . ΕΓΩ, σε όποιον ΔΙΨΑΕΙ, θα του ΔΩΣΩ ΔΩΡΕΑΝ από την Πηγή το νερό της ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ»(Αποκάλυψη 21:6)

    " ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ,"
    Εινα η προσευχή αφιερώσεως που ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα τιμήσει και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου χαρίσει.
    Σου εύχομαι στον Χριστό τον επι Γης Πανταχού πάντα Παρών Θεό να του ΔΟΘΕΙΣ και στον Παράδεισο μετά θάνατο και εσύ να μπεις. Αμήν !

No comments:

Post a Comment