Popular Posts

Monday 25 March 2013

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ


Φίλοι τέσσερις σκέψεις θα ήθελα  να  σας μεταδώσω σήμερα και εύχομαι να τις σκεφτείτε καλά να τις ζυγίσετε να τις καλοεξετάσετε και να τις βάλετε σ' εφαρμογή αντί να τις βάλετε LIKE. 


Α) Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 
Όλη Αγία Γραφή απο την Αρχή μέχρι το τέλος Αυτο και ΜΟΝΟ αυτό ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΕΙ, οτι όσοι τον Χριστό ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ στην Ευλογία του Θεού θα μπουν. 
Και εφόσον αγαπητοί ΦΙΛΟΙ έχουμε τις ίδιες ρίζες και τα ιδία βιώματα είστε εις θέση να διακρίνεται οτι όταν η Αγία γραφή μιλάει για πίστη που σώζει δεν εννοεί την πατροπαράδοτη τυπική άσκηση της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ που ΔΕΝ σώζει κανέναν αλλα την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΙΣΤΗ στον ΘΕΟ και τον ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ που σταυρώθηκε για να πάρει πάνω του τις δικές μας αμαρτίες ώστε οποίος αμαρτωλός ΚΑΡΔΙΑΚΑ τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ να μην ΧΑΘΕΙ αλλά να εχει ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.(Ιωάννης 1:12-13,3:16,36) 
Β) Το Άγιο Πνεύμα του ΘΕΟΥ στον Χριστό μας οδηγεί να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ και για ΠΑΝΤΑ να ΣΩΘΟΥΜΕ.
 
Δηλαδή η καρδιακή προσωπική μας ΠΙΣΤΗ δηλαδή η Εμπιστοσύνη στον ΧΡΊΣΤΟ (Ιωάννης 3:16) και ΟΧΙ η ΠΑΡΑΔΩΣΗ και Όχι η Κουλτούρα είναι το κατώφλι της Σωτηρίας.
Για να Σωθεί ο αμαρτωλός πρέπει τον Χριστό να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ καρδιακά και το τεκμήριο είναι Σωτήρα του να τον ΔΕΧΤΕΙ (Ιωαννης 1:12-13), το κάλεσμα του Χριστού με χαρά να το ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ και σ' Αυτόν να ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ και απο Αυτόν να ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ.(Ματθαίος 11;28, Αποκάλυψη 3:20) 
Χωρίς γνήσια ΚΑΡΔΙΑΚΗ εμπιστοσύνη δεν νοείτε οτι έχουμε σχέση με κάποιον η κάποια. Ο καρπός και το τεκμήριο της πραγματικής ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας με τον Κυριο Ημων Ιησου Χριστο ειναι η ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Σ' ΑΥΤΟΝ !!! Δεν νοείτε να λέει κάποιος "ΠΙΣΤΕΥΩ στον Χριστό αλλά Δεν τον εμπιστεύομαι, ΔΕΝ θα του ανοίξω την καρδιά μου Σωτήρα και Κύριο μου να τον ΔΕΧΤΩ", για τι αυτό ειναι  τόσο παράλογο όσο παράλογο θα ήταν αν κάποια έλεγε στον αρραβωνιαστικό της , "Σ' Αγαπώ αλλά Δεν σε εμπιστεύομαι και Δεν σου ανοίγω την καρδιά μου Σύζυγο μου να σε ΔΕΧΤΩΟ Χριστός όμως λέγει στον καθένα που στην ευλογία του επιθυμεί να μπει :<< Να, πρόσεξε, στέκομαι τώρα στη πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. αν ακούσεις τη φωνή μου, και ανοίξει τη πόρτα, θα μπω μέσα σ' αυτόν, και θα δειπνήσουμε μαζί >>(Αποκάλυψης 3: 20).Ο Χριστός ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ <να *Δειπνήσει*> στον καθένα που καρδιακά τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ !!!

Φίλοι μου επιθυμώ να σας προτείνω  ένα Εύκολο πείραμα και είναι να Εξασκήσετε απόλυτο ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ σταν ΧΡΙΣΤΟ και στα ΛΟΓΙΑ του  
Γ) <<ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ τον Κύριο με όλη σου την ΚΑΡΔΙΑ, και μη επιστηρίζεσαι στη σύνεση σου· σε όλους τους δρόμους σου ΓΝΩΡΙΖΕ αυτόν <δηλαδή αναζήτα το θέλημα το ΔΙΚΟ του>  κι αυτός θα διευθύνει τα βήματά σου>>(Παροιμίες 3:5-6) 
Φίλε αν Τον Χριστό αποφασίσεις ειλικρινά με την καρδιά σου να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ , και να τον ακολουθείς προσπαθώντας να είσαι καρδιακά Ευαίσθητος και συντονισμένος μ' Αυτόν.  Αν Αρχίσεις να του ΜΙΛΑΣ να επιθυμείς από τον ίδιο να Οδηγείσαι, και εκείνος να Κατευθύνει τα βήματα της Ζωής σου.Η ζωή σου θα ΑΛΛΑΞΕΙ τελείως, θα αρχίσεις να ΖΕΙΣ την Πνευματική  σου ΑΝΟΙΞΗ. Η δροσερή πνοή του Αγίου του Πνεύματος θα Πνέει στη Ζωή σου, από το Άγιο του Πνεύμα (χωρίς μάταιη ανθρώπινη προσπάθεια) πραγματικά  θα αναγεννηθείς και στη στάνη του για πάντα από τον Χριστό θα καταταχθείς.

Σ' αυτό το πείραμα, αυτό που ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ είναι η ΑΓΑΠΗ, και τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά:
 
Δ) <<Ν' ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ τον Κύριο τον Θεό σου ( και Θεός κα Κύριος ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ)  με ΟΛΗ την ΚΑΡΔΙΑ σου και με ΟΛΗ την Ψυχη σου και με ολη την Διάνοια σου, και επίσης τον πλησίον σου σαν τον εαυτό σου>>(Λουκάς 10:27)
Φίλε μου αν ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ τον επι Γης πανταχού παρών Θεό Κύριο Ημών Ιησού Χριστό μ' ολη την ΚΑΡΔΙΑ σου στην Αιώνια Ζωή θα ΜΠΕΙΣ και ΠΟΤΕ δεν θα χαθείς γιατί από το Άγιο του Πνεύμα θα ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ και ο Επουράνιος Πατέρας μας και Ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα κατοικούν για πάντα μαζί σου.<<Αν μ' ΑΓΑΠΑΕΙ κάποιος θα εφαρμόσει τον λόγο μου, και ο πατέρας μου Θα τον ΑΓΑΠΗΣΕΙ, και θα ΕΡΘΟΥΜΕ σ΄ αυτόν και θα ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΜΕ μαι του>>(Ιωάννης 14;23)
Και χάρη στην παρουσία και ενέργεια του Αγίου πνεύματος μέσα σου θα είσαι ες θέση ανιδιοτελώς τον πλησίον σου εσύ ν' αγαπήσεις και εγώ να αγαπήσω !!! Αμήν. 

«Κύριε Ιησού Χριστέ σε ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ και χωρίς επιφύλαξη Σωτήρα και Κύριο της Ζωής μου σε ΔΕΧΟΜΑΙ. Ελλα Κύριε στη Ζωή μου και ας ΓΙΝΕΙ  το θέλημα σου . Αμήν» 
Είναι η προσευχή που τον Χριστό θα χαροποιήσει και Αιώνια ΚΟΙΝΩΝΙΑ μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment