Popular Posts

Saturday 30 March 2013

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.


Ο ΔΡΟΜΟΣ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ δεν είναι αμφισβητήσιμος ούτε δυσκολόβρετος είναι ο ίδιος ο Χριστός (Ιωάννης 14:6), και οποίος νομίζει οτι χωρίς τον Χριστό Σωτήρα του να τον δεχτεί, χάρη στις πρεσβείες και Μεσιτείες τρίτων στην βασιλεία του θα μπει τον εαυτό του ξεγελά και τον Χριστό Υποτιμά.
Φίλοι Ο Χριστός βεβαίωσε όλους ότι Αυτός και Μόνον είναι η Πύλη των Προβάτων, και ότι αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ στον ιδιο ως είσοδο, θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή (Ιωάννης 10:9)

 Πολύτιμες Ψυχές που στους Αγίους τρέχετε ΑΝΑΠΑΥΣΗ να βρείτε γιατί τα λόγια του ΧΡΙΣΤΟΥ που σας καλεί και σας λέγει : << Ελάτε σε μένα Όλοι εσείς που είστε ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ και βαριά Φορτωμένοι και ΕΓΩ θα σας ΑΝΑΠΑΥΣΩ >>(Ματθαίος 11;28) επιμένετε να τα αγνοείτε ;

Είναι Ύψος ανοησίας να υποστηρίζεις ότι τον Χριστό Αγαπάς, όταν ΔΕΝ τον εμπιστεύεσαι και το κάλεσμα του ΥΠΟΤΙΜΑΣ,(Ματθαίος 11;28) και ΑΡΝΕΙΣΑΙ ν' ανοίξεις την καρδιά σου και Σωτηρα και Κύριο σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ <<Να, στέκομαι τώρα στην πόρτα της καρδιάς σου και κτυπώ. Αν ακούσεις τη φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την Πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα γιορτάσουμε μαζί >>(Αποκάλυψη 3:20)

 Πολύτιμη Ψύχη, πολλοί θα είναι εκείνοι που στον Χριστό θα πουν "Κύριε, Κύριε κεράκια σου ανάψαμε,και συχνά μεταλαμβάναμε και πολλές καλές πράξεις κάναμε" και όμως στην βασιλεία του ΔΕΝ θα μπουν γιατί ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΝ Σωτήρα και ΚΥΡΙΟ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ !!!

 Γιατί ΜΟΝΟ σ' εκείνους που τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ ο Κύριος τους ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να γίνουν Παιδιά Θεού. Να γεννηθούν ξανά Όχι από σαρκική μείξη, Ούτε από ανθρώπινη θέληση και πρωτοβουλία αλλά από τον ΘΕΟ.(Ιωάννης 1:12-13) και ΟΧΙ σ' αυτούς που ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΩΤΗΡΑ τους να τον ΔΕΧΤΟΥΝ!

Φίλε αν επιθυμείς στην βασιλεία του Χριστού να μπεις πρέπει απο κάθε αντιβιβλικη διδασκαλία να ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ.

Πρέπει την ΑΛΗΘΕΙΑ του Ευαγγελίου να ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ και κάθε διδασκαλία που παρερμηνεύει τα λόγια του Χριστού και τις διδασκαλίες των αποστολών για πάντα να την ξεριζώσεις απο την διάνοιαν σου και από την καρδιά σου  ειδάλλως θα χαθείς !!!!

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός  ειναι ο ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ (Ιωάννης 14:6) που οδηγεί στο σπίτι του Πατρός, είναι η ΜΟΝΗ πορτα του Παραδείσου(Ιωάννης 10:9)

Μέσω του ΧΡΙΣΤΟΥ οι Απόστολοι και οι πραγματικοί Άγιοι στην Αιώνια Ζωή Μπήκαν και ΟΧΙ μέσω μεσολαβήσεων άλλων Αγίων και άλλων Αποστόλων.

Όλοι όσοι βρίσκονται στον Ουρανό, ΟΛΟΙ χωρίς καμία ΕΞΑΙΡΕΣΗ έσκυψαν το κεφάλι στον Χριστό, και από το Χριστό Συγχώρεση Ζήτησαν και χωρίς δισταγμό Σωτήρα τους και Κύριο τους τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ.

Και αν και εσύ επιθυμείς στη Βασιλεία του να μπεις πρέπει και εσύ μ' όλη σου την ΚΑΡΔΙΑ να τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ να ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙΣ, ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ να του Ζητήσεις και στην Ευλογία του θα μπεις !!!

No comments:

Post a Comment