Popular Posts

Saturday 6 May 2017

ΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΣ !

Όταν αδιαφορείς τον Χριστο Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ μην περιμένεις στον Παραδεισο να ΜΠΕΙΣ.
Ποτέ κανενός η συνείδηση δεν μπορεί να τον δικαιολογεί οτι ειναι Χριστιανος οταν δεν καταδέχεται τον Χριστο προσωπικο Σωτηρα του να τον δεχτει. Η συνείδησης του εναντίον του θα μαρτυρεί ! ! !

Χριστιανό δεν σε κάνει το πιστοποιητικο βαπτίσεως, αλλα η ΚΑΡΔΙΑ σου οταν τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ τον δεχτεις. Γιατι μονο εκείνοι που τον Χριστο δεχτηκαν σ' αυτους ο ΘΕΟΣ ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ του. Και δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, ούτε απο ανθρωπινή θέληση, ουτε απο ανδρική επιθυμια, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ !! (Ιωάννης 1:13)
“Χριστέ μου αν δεν ήταν για το έλεος σου κανένας αμαρτωλος στον παράδεισο δεν θα μπορούσε να μπει, αλλα τώρα καθένας που σωτήρα του σε δεχτει χάρη στην σταυρική σου θυσία στην βασιλεια σου μαζι σου μετά θάνατο θα βρεθεί”  !!!(Ιωάννης 1;29,3:16,Α.Πετρου 2;24)

Φίλε μου, αν ακόμα δεν κατόρθωσες τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτεις, ζήτησε την βοηθεια του Θεού που το επιθυμεί ολοι να γνωρισουν την αληθεια και κανείς να μην χαθεί .«Ο Θεός θέλει να σωθούν ολοι οι ανθρωποι και να αποκτήσουν πλήρη γνώση της αλήθειας. Και βέβαια ενας ο Θεός και ένας ο ΜΕΣΙΤΗΣ ανάμεσα στον Θεο και τους ανθρώπους, ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ !!» (Α.Τιμοθεου 2:4-5)

Κύριε Ιησού Χριστέ ΓΕΝΗΘΗΤΩ το ΘΕΛΗΜΑ σου στην ΖΩΗ μου” ειναι η προσευχη που σώζει τον αμαρτωλο και τον εισαγάγει σε ολες τις Ουράνιες ΕΥΛΟΓΙΕΣ.

No comments:

Post a Comment