Popular Posts

Monday 22 May 2017

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ;

Θεέ μου γιατι τα αδελφια μου τον Χριστο υποτιμουν και αρνούνται σωτήρα τους να τον δεχτούν ;
Όταν με το καλο αρχίσεις να μελετάς το Ευαγγελιο θα βρεις ο ιδιος την απάντηση.
Αδελφέ μου ο Απόστολος Ιωάννης στα εδαφια που αναφέρει για το ποσο πολυ ο Θεός ΑΓΑΠΗΣΕ τον κόσμο ωστε πρόσφερε τον Γιο του τον μονογενή για ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ο ΚΑΘΕΝΑΣ που ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ’Αυτον <  που εχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ/ΚΟΙΝΩΝΙΑ με Αυτον, που ειναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ> αλλα ΝΑ ΕΧΕΙ Αιώνια ζωή ! (Ιωάννης 3:16)
Λίγο πιο κάτω μας λέει οτι η αίτια όλων αυτών που ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ειναι ΟΤΙ ΕΝΩ ΗΡΘΕ το ΦΩΣ στον κόσμο, αυτοί ΑΓΑΠΗΣΑΝ το ΣΚΟΤΑΔΙ περισσότερο απο το Φως –τον Ιησού Χριστο- επειδη τα ΕΡΓΑ τους ΗΤΑΝ ΠΟΝΗΡΑ. Γιατι οποιος κάνει το κακό, ΜΙΣΕΙ το ΦΩΣ και ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ το ΦΩΣ < και το ΦΩΣ που ΦΩΤΊΖΕΙ τον Κόσμο ειναι ο Χριστος, συνεπώς δεν ανοίγει την καρδια του στον Χριστο ωστε να ΕΛΕΓΘΕΙ απο το ΦΩΣ του>  για να μην ΜΠΟΡΕΙ κανείς να ελέγξει τα έργα του! (Ιωάννης 3:19-20)
Αυτός μάλλον ειναι ο βασικότερος λόγος όλων αυτών που ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ τον Χριστο σωτήρα τους να τον δεχτούν, ειναι οτι  ΜΙΣΟΥΝ τον ΕΛΕΓΧΟ του Αγίου γιατι τα έργα τους ειναι ΠΟΝΗΡΑ, αν δεν είχαν τιποτε να κρύψουν μετά χαράς θα απαντούσαν το καλεσμα του Χριστου«Να, στέκομαι τώρα μπροστα στην πορτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ! Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδια σου, ΘΑ ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και τοτε, θα ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ-ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι»(Αποκάλυψη 3:20)  και θα καλωσόριζαν τον Χριστο και τον έλεγχο του Άγιου Πνεύματος του, όπως καλωσορίζουν τον Χριστο και τον Έλεγχο του ΑΓΙΟΥ του Πνεύματος αυτοί που οι πράξεις του εχουν γίνει -λόγο της Αγάπης τους προς τον Χριστο- και  την υπακοή τους στον Θεό ! (Ιωάννης 3:20)
Φίλε αν τον γιο σου αγαπας, μην τον αφήσεις μεσα απο τα φίλτρα της *ορθοδοξου* διδασκαλίας να επηρεασθεί, αλλα προέτρεψε τον απο την πηγή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ να πίνει, το αψευδές Ευαγγελιο της Σωτηριας χωρίς δογματικές παρωπίδες να μελετά, γιατι μεσα απο το Ευαγγελιο που ειναι η δύναμης του Θεου προς ΣΩΤΗΡΙΑ, αποκαλυπτεται η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και η ΧΑΡΗΣ του Θεού να σώζει καθε αμαρτωλο που τον Χριστο εμπιστευτει και προσωπικο Σωτηρα του δεχτει ! (Ρωμαίους 1;16,3:23-25, Ιωαννης 1:12-13,10;9,Εφεσιους 2:8-9)  

No comments:

Post a Comment