Popular Posts

Saturday 20 May 2017

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΣ, ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΠΑΣ ;

Δεν ειναι δυνατόν γιατι ο Χριστος ειναι ο επι γης πανταχού παρόν Θεός, και οποίος τον  ΚΥΡΙΟ Ιησού Χριστο υποτιμά στην βασιλεια του δεν θα μπει, αλλα στον τόπο των βασάνων θα αποκλειστεί γιατι δεν καταδεχτηκε προσωπικο Σωτηρα του να τον δεχτει!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.(ιωαννης 14:6) «Να, Στεκομαι τώρα μπροστα στην Πορτα της καρδιας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20)

Αν τον Χριστο δεν αγαπας, μην τον τιμάς, αλλα αν το αγαπας γιατι αρνείσαι σωτήρα σου να τον δεχτεις; Δεν ξέρεις οτι Αυτός και μονο ειναι ο Δρόμος που οδηγεί στο σπιτι του Πατρός ;
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.(ιωαννης 14:6)

Ποτε δεν θα μπορέσεις στον παράδεισο να μπεις αν τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ σου δεν τον δεχτεις
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ,ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.(Ιωαν.10:9)ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ' ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37)
«Να, Στεκομαι τώρα μπροστα στην Πορτα της καρδιας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, Θα ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και θα ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι» (Αποκάλυψη 3:20) 
Φίλε μου, είναι τιμή σου και προνομιο σου τον Χριστο ΣΩΤΗΡΑ σου να το δεχτεις !!!

«Κύριε Ιησού Χριστέ σου ΔΙΝΟΜΑΙ, σου ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ. ΑΝΟΙΓΩ σήμερα την καρδια μου και ανεπιφύλακτα ΣΕ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ μου. Γενηθητω το θέλημα σου στη Ζωή μου»είναι η προσευχη που ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !!

No comments:

Post a Comment