Popular Posts

Thursday 18 May 2017

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΔΗΓΕΙ και ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ

Αν ποτε δεν τολμάς να  Αμφισβητήσεις τις πεποιθήσεις σου την αλήθεια δεν θα την βρεις.
Θέλει τόλμη και αυταπάρνηση η εκζήτηση της Αλήθειας.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ παντα στον Χριστο οδηγεί, και οποίος εχει την Αληθεια εχει την Αιώνια Ζωή
Όποιος εχει τη Αληθεια, εχει την βεβαιωση της Αιώνιας με τον Χριστο Ζωή
Όποιος ομως την ΑΛΗΘΕΙΑ δηλαδη τον Χριστο σωτήρα του  δεν τον εχει δεχτει, την βεβαιωση της μετά θάνατο μαζι του αιώνιας ζωής δεν την εχει !!
Μακάριος ειναι αυτός που την Αληθεια παρα πανω απο το καθε άλλο αγάπα, αυτός τον ΣΩΤΗΡΑ Ιησού Χριστο θα βρει, και στην Βασίλεια του θα μπει !!!
Ο Ιησους Χριστος είπε «Εγώ ειμαι η Οδος και η ΑΛΗΘΕΙΑ και η Ζωη.Κανενας δεν ερχεται στον Πατερα παρα μοναχα ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ απο ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6) «Εγω ειμαι η ΠΟΡΤΑ. Αν κανεις ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ σ’εμενα  ως εισοδο, θα ΣΩΘΕΙ !» (Ιωάννης 10;9) αν ομως τον Χριστο και τα λογια του αψηφάς και διστάζεις να του ανοιξεις την καρδια σου,
« Να, στέκομαι τωρα μπροστα στην πορτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ! Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδια σου, ΘΑ ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και τοτε, θα ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ-ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι»(Αποκάλυψη 3:20) και  ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτεις,( Ιωάννης 1:12-13) και να αρχίσεις να τον ακoλουθεις, τον εαυτό σου ζημιώνεις και στην βασιλεια του δεν θα  μπεις.

«Αν με ζητήσετε θα με βρείτε, φτάνει να με αναζητήσετε με όλη σας την καρδιά. Θα με βρείτε και θα αλλάξω την κατάστασή σας»(Ιερεμίας 29;13)

No comments:

Post a Comment