Popular Posts

Friday 26 May 2017

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ

Το να μιλάς για τον Χριστο και να γράφεις για τον Χριστο οταν ταυτοχρόνως αρνείσαι σωτήρα σου να τον δεχτεις ειναι τόσο παράλογο και ασυνεπές οσο καποιος να μιλαει για τις Ευλογίες και τα οφέλη  του γάμου και για την καταπληκτική κοπελα που γνωρίζει αλλα να αρνείται να την παντρευτεί !
Είναι σαν να μιλάς για τα οφέλη της δίαιτας η της γυμναστικής και με πείσμα να αρνείσαι να υποβαλλεις τον εαυτό σου σε δίαιτα, η να αρχίζεις να γυμνάζεσαι.
Φίλε, οταν μιλάς για τον Χριστο και εδαφια αραδιάζεις εισαι σαν τους φαρισαίους που ήσαν γνώστες των γράφων, αλλα τον επι γης Θεό Ιησού Χριστο ποτε τους δεν τον εμπιστευτηκαν. Με τα λογια τον τιμούσαν αλλα σε καρδιακη απόσταση τον κρατούσαν. Το ιδιο φίλε μου κάνεις και εσυ που συνέχεια μιλάς για τον Χριστο, αλλα ΑΡΝΕΙΣΑΙ σωτήρα σου να τον δεχτεις!!
Ποια ειναι η διαφορά ; Φαίνεσαι σαν φαρισαίος Υποκριτής !!Γιατι Χριστιανος στην ουσία ειναι αυτός που με ΕΥΓΝΩΜΟΣΎΝΗ και ΧΑΡΑ ΑΠΑΝΤΑ το ΚΑΛΕΣΜΑ την προσφορα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του Χριστου «Να ΣΤΕΚΟΜΑΙ τώρα μπροστα στην Πορτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ΑΚΟΥΣΕΙΣ τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδια σου, Θα Μπω μεσα και ΘΑ γιορτάσουμε ΜΑΖΙ»(Αποκάλυψη 3:20)
Φίλε , ενώ ποτε δεν μπορούσες τον Χριστο σωτήρα σου να τον δεχτεις ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ !!
Πάψε λοιπόν να αργοπορείς, άνοιξε διάπλατα της ΚΑΡΔΙΑ σου στον Χριστο και ας εισαι έτοιμος  πολλές Πνευματικές Ουράνιες ευλογιες να δεχτεις, και την δυναμη του και την Αγάπη του Χριστου στην ζωή σου να δεις. Αμήν!

"Kύριε Ιησού Χριστέ μου, σου ζητώ συγνώμη που τόσα χρονια το καλεσμα σου αγνοούσα και μακριά σου ζούσα. Σήμερα σου δίνομαι, σου παραδίνω το τιμόνι της Ζωής μου και σου Ζητώ να έρθεις και να ζήσεις μαζι μου ΟΛΕΣ τις ημερες της ζωης μου.Ας γίνει το Θέλημα σου στη ζω μου.Είμαι δικός σου" Είναι η προσευχή που αν ειλικρινείς ο Κύριος θα την απαντήσει και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ!

No comments:

Post a Comment