Popular Posts

Sunday 14 May 2017

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Δεν θα εισαι ποτε ο ιδιος απο την στιγμη που θα αρχίσεις να δινεις προσοχη στον Λόγο του Θεου !
Φίλε μου ο Λόγος του Θεού, το Ευαγγελιο ειναι η ΔΥΝΑΜΗΣ του ΘΕΟΥ για ΣΩΤΗΡΙΑ στον καθενα που πιστευει ...Γιατι μεσα απο αυτό αποκαλυπτεται οτι ο Θεός ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ τον ανθρωπο, ΑΡΚΕΙ αυτός να ΠΙΣΤΕΨΕΙ με την ΚΑΡΔΙΑ του στον Χριστο ! ( Ρωμαίους 1;17)
O ΛΟΓΟΣ του ΘΕΟΥ σε ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ οτι : «Αν ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ με το στόμα σου πως ο Ιησούς είναι ο Κύριος σου, και πιστέψεις με την καρδιά σου πως ο Θεός τον ανέστησε από τους νεκρούς, θα ΣΩΘΕΙΣ.Πραγματικά, όποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ με την ΚΑΡΔΙΑ του, οδηγείται στη ΔΙΚΑΙΩΣΗ, κι όποιος ΟΜΟΛΟΓΕΙ με το στόμα < οτι ο Χριστος ειναι Κυριος της Ζωής του> οδηγείται στη σωτηρία. Όπως λέει η Γραφή: Όποιος πιστεύει σ’ αυτόν δε θα ντροπιαστεί(Ρωμαίους 10: 9-11)
Φίλε μου, σου ευχομαι και εσυ τον Χριστο ΚΥΡΙΟ της Ζωης σου να τον εμπιστευτείς, να του ανοιξεις την ΚΑΡΔΙΑ σου και προσωπικο ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτεις.(Ιωάννης 1:12-13, Αποκάλυψη 3;20) και να εχεις την βεβαιωση του Αγίου Πνεύματος στην καρδια σου οτι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ! (Εβραιους 13;5) Αμήν!

Σημιωσης:

Όταν ΖΗΤΑΣ -να μάθεις- ΖΗΤΑ με ΟΛΗ την ΚΑΡΔΙΑ σου, και το θα ΕΥΛΟΓΗΘΕΙΣ!
«Ζητάτε και θα σας δοθεί.Γυρεύετε και θα βρείτε.Χτυπάτε και θα σας ανοιχτεί» (Ματθαιος 7:7-11)
«Αν με ζητήσετε θα με βρείτε , φτάνει να με ΖΗΤΗΣΕΤΕ με ΟΛΗ σας την ΚΑΡΔΙΑ, θα με βρείτε και θα αλλάξω ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σας»(Ιερεμίας 29:13)
« Να, στέκομαι τωρα μπροστα στην πορτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ! Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδια σου, ΘΑ ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και τοτε, θα ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ-ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι»(Αποκάλυψη 3:20)

No comments:

Post a Comment