Popular Posts

Wednesday 31 May 2017

ΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!

Αυτά ειναι τα καταπληκτικά νεα γι’ αυτον που αγάπα τον Χριστο αλλα ως τωρα δεν τολμούσε να του ανοίξει  την καρδια και σωτήρα του να τον δεχτει του, του λεει “ Mην ανησυχείς, γιατι σύντομα θα μπορείς
Πολλή  μεγάλη ειναι η ΧΑΡΗΣ και η ΑΓΑΠΗ του Κυριου γι’ αυτους που κάτω απο την σκεπή του επιθυμούν να μπουν «ΟΥΣ ΠΡΟΕΓΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΙΣΕ ΣΥΜΟΡΦΟΥΣ της Εικονος του Γιου του, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ απο πριν πως θα σωθουν .... αυτους και ΠΡΟΟΡΙΣΕ και ΚΑΛΕΣΕ.»(Ρωμαίους 8;28-30)
Φίλε, η ΧΑΡΗΣ του Κυριου ειναι απέραντη   «Ποιος του έδωσε πρώτος κάτι ωστε να του γίνει ανταπόδοση ;»(Ρωμαίους 11;35) Και η απάντησης ειναι ΚΑΝΕΙΣ δεν έδωσε, ούτε μπορεί να προσφερει κάτι στον ΘΕΟ για να λάβει  ανταπόδοση την Σωτηρια της ψυχής του. Ακόμα και αν θυσίαζε την ζωή σου υπηρετώντας τους φτωχούς, και έδινες ολα τα λεφτα σου για ευεργεσίες, καμία σου ενεργεια η θυσία δεν μπορεί να εξαλείψει την αμαρτια σου, παρα μονο ο Χριστος που οικειοθελώς θυσιάστηκε  για σε να για να φορτωθει στον σταυρό τις δικές σου/μας αμαρτιες ! (Α. Πετρου 2;24)
Απο τον Θεό και Ιησου Χριστο πηγάζουν τα παντα και αυτός ειναι η Πηγή της ζωής και το Φως μας (Ιωαννης 1:4) και αυτός χαρίζει την ΣΩΤΗΡΙΑ σε καθε αμαρτωλο που τον Χριστο εμπιστευτεί και ΣΩΤΉΡΑ του τον δεχτει !
«Γιατι πραγματι με ΠΑΡΟΧΗ ΧΑΡΗΣ εχετε ΣΩΘΕΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΡΓΩΝ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ και ΚΑΥΧΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ»(Εφεσιους 2:8-9)

No comments:

Post a Comment