Popular Posts

Saturday 13 May 2017

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ

Αν ήσουν Θεός και καποιος σε απόσταση σε κρατούσε θα τον ευλογούσες ;
Το ίδιο και ο Κυριος μας Ιησους Χριστος δεν θα ευλογήσει αυτον που λέει οτι τον αγαπά, αλλα σε απόσταση τον κρατά. 
Στην ΓΕΝΕΣΗ ο Θεός είχε ευλογήσει τον Αδάμ και την Εύα να ζουν στην ΠΑΡΟΥΣΙΑ του. Λόγο της παρακοής η ευλογημένη ΚΟΙΝΩΝΙΑ διακόπηκε, χάρη ομως στη θυσία του προαιώνιου Λόγου,  του Ιησού Χριστου η κοινωνια με τον ΘΕΟ εχει αποκατασταθει, και καθε αμαρτωλος που τον Χριστο Σωτηρα του δεχτει απο το Αγιο Πνευμα του Θεου αρχίζει να ζει την καινούργια ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ  ζωή !
Όποιος τον Χριστο τιμά, και του ανοίγει την καρδια του  « Να, στέκομαι τωρα μπροστα στην πόρτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ! Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδια σου, ΘΑ ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και τοτε, θα ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ-ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι»(Αποκάλυψη 3:20) δεχεται την κοινωνια με τον Θεο ! !
Μην καθυστερείς την κοινωνια σου με τον Θεο. Άνοιξε την καρδια σου στον Χριστο και η κοινωνία σου με τον Θεό θα αποκατασταθει:«ΘΑ ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και τοτε, θα ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ-ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζι»(Αποκάλυψη 3:20), θα έρθει και θα μεινει μαζί σου ολες τις ημερες της ζωής σου  και ποτε δεν θα σε αφησει ούτε θα σε εγκαταλειψει ! (Εβραιους 13;5)

Η χαμένη κοινωνια που είχαν οι πρωτόπλαστοι, και απόλαυσαν οι  Απόστολοι ζώντας στην παρουσια του Σωτηρα Χριστου, ειναι δική μας, και δίκη σου μέσω του Ιησου Χριστου για ολους εκείνους που προσωπικο σωτήρα τους θα τον δεχτούν, απο το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ θα ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ (Ιωάννης 1;12-13) και ο ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΣ  το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ θα ειναι μαζι τους (Ιωάννης 16;7,Εφεσιους 1;13)  σαν μια πηγή που θα αναβλύζει νερό ζωής ΑΙΩΝΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ με τον Χριστο  και θα δροσίζει την ψυχη τους ολες τις ημερες της ζωής τους !(Ιωάννης 4:14,7;38) Αμην!

ΟΥ

No comments:

Post a Comment