Popular Posts

Wednesday 3 May 2017

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΔΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ

Γιατι ο Χριστος ειναι η Πόρτα του Παραδείσου και της ΑΙΩΝΙΑΣ ΖΩΗΣ στην βασιλεια του Θεού
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ'ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ
»(Ιωάννης 10:9)
«Εγώ ειμαι ο Δρόμος και η Αλήθεια και η Ζωή, και κανένας δεν έρχεται στον Πατέρα παρα μονάχα ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ σπο ΜΕΝΑ!»(Ιωάννης 14:6)
Μην απορείς ποτε τι συμβαινει μετά θάνατο οταν η ψυχη αποχωρεί απο το σώμα, και πηγαίνει η στον Παραδεισο γι’ αυτους που εν ζωή τον Χριστο σωτήρα τους εχουν δεχτει, η στην Κολαση γι’ αυτους που εν ζωη αρνήθηκαν σωτήρα τους να τον δεχτούν και απο Αυτον και μονο να εξαρτηθούν !

Η Ασφάλεια Αιωνίου ζωής με τον Θεο στην Ουρανία βασιλεια ειναι ο Χριστος, και οποίος τον Χριστο εν ζωη εχει εμπιστευτει και προσωπικο Σωτηρα του εχει δεχτει, μετά θάνατο με τον Κυριο και ΣΩΤΗΡΑ του θα βρεθεί, αλλα οποίος εν ζωη τον Χριστο και την ΠΡΟΣΦΟΡΑ Σωτηριας του «Να, στέκομαι τώρα μπροστα στην πόρτα της καρδιάς σου και ΧΤΥΠΩ! Αν ακούσεις τη Φωνή μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την καρδια σου, ΘΑ ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και τότε, θα ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ-ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΜΕ μαζί»(Αποκάλυψη 3:20) αψηφούσε  και χωρίς την Ασφάλεια που παρέχει ο Χριστος  ζούσε,  μετά θάνατο μακρια του στον τοπο των βασανων θα αποκλειστεί επειδη εν ζωη δεν καταδεχτηκε τον ΘΕΟ και Κυριο Ιησού Χριστο προσωπικο σωτηρία του να τον δεχτει !!
Σημείωσης
Ασφάλεια Αιωνίου ζωής εχεις οταν ο Κυριος ΖΕΙ στην καρδια σου «Όποιος εχει τον Γιο, ΕΧΕΙ τη ΖΩΗ. Όποιος ΔΕΝ εχει τον Γιο, τη ΖΩΗ ΔΕΝ την ΕΧΕΙ.»(Α.Ιωαννου 5:12)
Φίλε μου, σου ευχομαι με μετανοια και πίστη την καρδια σου στον Χριστο διάπλατα να την ανοιξεις (Αποκαλυψη 3:20) Προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτεις και απο τον Θεο να γεννηθείς ξανά γιατι ενώ ο Χριστος ηρθε για ολους, μονο εκείνοι που τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ έλαβαν το προνομιο να γίνουν παιδιά Θεού. Και δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, Ούτε απο ανθρώπινη θέληση, Ούτε απο ανδρική επιθυμια, ΑΛΛΑ απο ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ! (Ιωάννης 1:12-13) 

No comments:

Post a Comment