Popular Posts

Friday 27 May 2016

O ΧΡΙΣΤΟΣ Σ' ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ

Για να φορτωθεί στο σώμα του τις δικές σου/μας αμαρτίες πάνω στον σταυρό, ετσι που να απαλλαχτούμε ριζικά απ' αυτες και να ζήσουμε για την δικαιοσύνη του. ΧΑΡΗ εκείνου την πληγή -τον μαρτυρικό θάνατο- εμείς γιατρευτηκαμε !! (Α.Πέτρου 2:24) 
Στον σταυρό ο Χριστός έγινε το δοχείο της αμαρτίας μας, ο Θεός τον Χριστο που δεν γνώρισε αμαρτία τον έκανε αμαρτια για χαρη μας !!(Β.Κορίνθιους 5:21) τον τιμώρησε για τις δικές μας αμαρτίες !!
Ειναι δυνατόν να τον τιμώρησε για τις δικές μας αμαρτίες ; Ναι αυτο ακριβως λεγει η γραφή οτι ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ σε ΘΑΝΑΤΟ για τα ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ μας και ΑΝΑΣΤΘΗΚΕ για την ΔΙΚΑΙΩΣΗ μας.(Ρωμαίους 4:24) ώστε τώρα όποιος με την καρδιά του πιστεύει στον Χριστο και Σωτήρα του τον δεχτεί να μην χαθεί αλλα να εχει αιωνία Ζωή !! (Ιωάννης 1:12,3:16,36,5;24,6:39,7:37-38,10;9)
Αγάπη μου για σένα ειναι υπερβολική
Ποτε δεν θα σ' αφήσω ούτε μια ζωής στιγμή 

λέει ο Κύριος σε κάθε γνήσιο πιστό του παιδι, στον καθένα που απάντησε το κάλεσμα του(Ματθαίος 11;28,Αποκάλυψη 3:20) και τον ακολουθεί.
Φίλε αν είσαι πιστό παιδί του Κυρίου, δεν θα πρέπει να σ' ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για σένα, αν σε βρίζουν και σε αποκαλούν αιρετικό.
Αλίμονο στον αμαρτωλό που πιστεύει οτι απο άλλη πόρτα στην βασιλεία του θα μπει, και αρνείται τον Χριστό προσωπικό σωτήρα του να τον δεχτεί, απροετοίμαστος σαν τις πέντε ανόητες παρθένες θα βρεθεί.
Φίλε κανείς δεν αγάπησε όπως ο Χριστός που σε βεβαιώνει και σου λέει «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα *δειπνίσουμε* μαζί!»(Αποκάλυψη 3;20) μην αφήσεις λοιπόν αναπάντητη την Προσφορά Σωτηρίας του αλλά με μετάνοια και πίστη προσευχή σου και πες του, "Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της ζωης μου μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ' όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου." είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ο Χριστός θα την απαντήσει και με την ΑΙΩΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ του στην καρδιά σου θε σε προικίσει .Αμην!

No comments:

Post a Comment