Popular Posts

Tuesday 3 May 2016

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ! Ιησους Χριστος.

Φιλοι μου δυο λογια και σταράτα  ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΘΑ ΜΠΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΛΙΣΤΕΙ !!!(Ιωαννης 5:23)

Τι σημαίνει τιμάω τον Χριστο ; Σημαίνει οτι τα λογια του τα υπακούω και δεν τα αψηφώ, γιατι αν τα λόγια του τα αγνοώ αυτό ειναι καθαρή ένδειξης οτι δεν επιθυμώ υπο τον ελέγχω του, υπο την σκεπή του να τεθω, και μακριά του μετα θάνατο θα αποκλειστω. 
«Όποιος με απορρίπτει και δεν δέχεται τα λόγια μου, εχει τον κριτή του. Ειναι ο λόγος που κηρηξα. Αυτος θα τον κρίνει την εσχάτη ημέρα»(Ιωαννης 12:48) 
Φίλοι,  τα λόγια του Χριστου δεν ειναι καταπιεστικά αλλα δροσιά για την ψυχή που κοινωνία με τον Θεο ζητά να βρει: 
«ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28) «Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'Ε ΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37) «Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9) 
Αν ομως τα λογια του Χριστου τα αψηφώ αυτο σημαίνει οτι Οχι μονο τον Χριστό υποτιμώ αλλα ΥΠΟΤΙΜΩ και τον Πατέρα που διαλαλώ οτι τον Αγαπώ γιατι «οποιος δεν τιμαει τον Γιο, δεν τιμαει τον Πατέρα που τον έστειλε»(Ιωάννης 5:23) απλώς ειναι φαινομενικά Χριστιανός αλλα στην ουσια δεν είναι Χριστιανός γιατι τον Χριστό σε  απόσταση τον κρατά, αφου αρνείται το κάλεσμα του να απαντήσει:«Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα δειπνίσουμε μαζί !»(Αποκάλυψη 3:20)
Φίλε μου, ελα με μετάνοια και συντριβή στον Χριστό γιατι αυτός ειναι ο ΣΩΤΗΡΑΣ που σταυρώθηκε  για μας και  τώρα ΑΙΩΝΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ  προσφέρει «Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ των Προβάτων..Αν κανεις προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο , θα ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή» (Ιωαννης 10:9) 
"Κύριε Ιησού Χριστέ συγχώρεσε με τον αμαρτωλό, που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα και σε απόσταση  σε κρατούσα. Χριστέ μου σου ανοίγω την Καρδιά μου και σε παρακαλώ έλα και μείνε μαζί μου όλες τις ήμερες της ζωής μου ειναι η Προσευχή μου. Σ' ευχαριστώ."  Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και με την παρουσία του στην καρδιά σου θα σε τιμήσει !!

No comments:

Post a Comment