Popular Posts

Wednesday 18 May 2016

ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ

Ο σημαντικότερος αριθμός μετά απο ένα πολύνεκρο δυστύχημα, μετά απο  τον αριθμό των θυμάτων  είναι ο αριθμός των σωσμένων ψυχών, πόσοι απο τις ψυχές των νεκρών στον παράδεισο, στην ευλογημένη παρουσία του Θεού θα βρεθούν. 
Γιατι, για να μπει μια ψυχή στον παράδεισο πρέπει να ανήκει στον Χριστο, πρέπει εν ζωή να εχει τον έχει εμπιστευτεί, αγαπήσει και Σωτήρα της να τον εχει δεχτεί. Στον παράδεισο δεν υπάρχει ψυχή που οταν ήταν  στην γη  τον Χριστό δεν ειχε αγαπήσει και με ολο της το είναι δεν του είχε δοθεί !! 
Φίλε μου, μόλις το νήμα της ζωής κοπή η ψυχή η στον παράδεισο θα αποδημήσει αν ανήκει στον Χριστό -αν στον Χριστό ο αμαρτωλός είχε δοθεί και Σωτήρα του τον ειχε δεχτεί- η στην κόλαση θα βρεθεί αν εν ζωή σε απόσταση τον κρατούσε, και δεν καταδέχτηκε προσωπικό σωτήρα της να τον δεχτεί !!! 
Η δικη σου ψυχη πολύτιμε άνθρωπε σε ποια ομάδα ψυχών ανήκει ; 
Ανηκεις στην ομάδα των ταπεινών που εχουν ανοίξει την καρδιά τους στον Χριστό και απο το Αγιο Πνεύμα του έχουν γεννηθεί ξανά (Ιωάννης 1:12-13) και μαζί του μετά θάνατο θα βρεθούν, η δυστυχώς ανήκεις στην ομάδα των δύσπιστων που τον Χριστό και το κάλεσμα του «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) αψηφούν  και μακριά του μετα θάνατο στον τόπο των βασάνων θα βρεθούν !!  
Φίλε μου δεν υπάρχει μετάνοια μετά τον θάνατο «Ειναι καθορισμένο για τους ανθρώπους μια φόρα να πεθάνουν και μετα να κριθούν»( Εβραίους 9:27) αλλα τώρα οσο ζεις μπορείς τον Χριστό μ'ολη σου την καρδιά να τον εμπιστευτείς και κάτω απο την σκέπη του να μπεις «Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ.Αν κανείς προσφύγει σε μένα ως είσοδο, θα σωθεί. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή.»(Ιωαννης 10:9) 
Τώρα φίλε μου, σήμερα είναι ορθάνοιχτη η Πόρτα της ΣΩΤΗΡΙΑΣ, αν στον Χριστό ανοίξεις την καρδιά σου στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Πατρός και του Χριστού θα μπεις, από τ' Αγιο Πνεύμα θα βαπτιστείς και στον παράδεισο μαζι του μετα θάνατο θα βρεθείς, ειδάλλως στην Λίμνη του πυρός  η αδιάφθαρτη ψυχή σου αιωνίως θα διαφθείρεται !! 
Απάντησε το κάλεσμα του Σ' ΑΓΑΠΑ (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) και στην Ευλογημένη παρουσία του στον Παράδεισο θα μπεις !! Αμήν ! 

No comments:

Post a Comment