Popular Posts

Tuesday 24 May 2016

ΟΣΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΔΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ

Ο Κύριος λεει στα γνήσια πιστά του παιδιά  σ' αυτούς που το στον Χριστό έχουν δοθεί, και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ τους τον έχουν δεχτεί . "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕς ΣΤΙΓΜΕΣ" ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΤΗς ΖΩΗΣ ΣΟΥ.(Εβραίους 13;5) 

Φιλε/η μου αν δεν έχεις καρδιακή σχέση -ΚΟΙΝΩΝΙΑ- με τον Χριστό, είσαι μόνο ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ χριστιανός, είσαι Χριστιανός της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ και ΟΧΙ στην ουσία, το οτι γιορτάζεις το Πάσχα και  ανάβεις κερί και κάνεις τον σταυρό σου,( που είναι καλό) δεν σε κάνει και πιστό παιδί του Κυρίου. 
Πιστό παιδί του Κυρίου θα γίνεις μόνο αν ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΚΑΡΔΙΑ σου στον Χριστο και προσωπικο ΣΩΤΗΡΑ σου τον ΔΕΧΤΕΙΣ. Αν δεν εχεις ΕΡΘΕΙ,ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ στον Χριστό (Ματθαίος 11;28,Ιωάννης 1;12,10;9)  εισαι μέσα στις αμαρτίες σου και γι'αυτες στην κρίση θα έρθεις !! 
Φίλε/η ο Κυριος δεν κοιτάζει σε πάσες φορές τον χρόνο πηγαίνεις στην εκκλησία, ούτε και αν άμφια φοράς  αλλα ΚΥΤΑΖΕΙ αν έχεις ανοίξει την καρδιά σου στον Γιο του τον αγαπητό τον Χριστό η αν απλώς την εικόνα του φιλάς, αλλα τον ίδιο σε απόσταση τον κρατάς. Κανενας αμαρτωλός οτι και όποιος και αν ειναι αυτός Ιερέας η Λαϊκός στον Παράδεισο δεν θα μπει αν τον Χριστό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ του δεν τον δεχτεί. 
Στην βασιλεία του Θεού δεν θα μπει αυτος η αυτη που λενε στον Χριστό "Κύριε,Κύριε" αλλά σε απόσταση τον κρατούν,(Ματθαίος 7;21) αλλα μόνο οι ταπεινοί που  απ' Αυτόν ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ τους τον δεχτούν : 
«Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ < δεν άνοιξαν την καρδιά τους προσωπικό σωτήρα τους να τον δεχτούν> Σ' όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, σ' αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν Παιδιά Θεού, σ' εκείνους που πιστεύουν στ' όνομα του. Δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, Ούτε από ανθρωπινή θέληση, ούτε από ανδρική επιθυμία, αλλά από τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ !»(Ιωαν 1;12-13) 
"Κύριε Ιησού Χριστέ μου. Μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα και το κάλεσμα σου το αγνοούσα.Τώρα σου ανοίγω την καρδιά μου και σου ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου. Είμαι δικός/ ια σου" Αμήν.Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment