Popular Posts

Monday 9 May 2016

ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ, ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ

ΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ, ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ !Αν ήταν δυνατόν χωρίς τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτεις στον Παράδεισο να μπεις αχρείαστος θα ηταν ο Χριστός, και ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ η σταυρική του θυσία.

Αλλα επειδή ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ  < απο τον Άγιο μέχρι την πόρνη, και από τον χειρότερο σωματέμπορο και καταχραστή μέχρι αυτον που δεν παύει ουτε στιγμή να προσπαθεί να βελτιωθεί>  ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ . (Ρωμαιους 3;23) Ο Θεος έστειλε στον σταυρό τον Γιο του τον μονογενή ΙΛΑΣΜΟ ως το το  ΜΕΣΟ ΕΞΙΛΕΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ !! (Ρωμαιους 3:25,Α. Πετρου 2;24) ώστε όποιος ανάξιος αλλά μετανοιωμένος αμαρτωλός/η προσωπικό Σωτήρα του τον δεχτεί, να μην χαθεί αλλά να λάβει αιώνια ζωή.(Ιωννης 1:12,3:16,5;24)
Το ανεκτίμητο δώρο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και της Αιωνίου Ζωής με τον Χριστο λαμβάνουν χωρις διάκριση οσοι ανοίξουν την καρδια τους στον Χριστο και σωτήρα τους τον δεχτούν μας βεβαιώνει ο λογος του Θεού «Ο Χριστός στους δικούς του ηρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. ΌΣΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ σ' αυτούς έδωσε το προνόμιο, την ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, και που δεν γεννήθηκαν απο γυναίκας αιμα, ουτε απο ανθρώπινη πρωτοβουλία, αλλα απο τον Θεό γεννήθηκαν Ξανά.»(Ιωάννης 1:12-13)
Φίλε μου σε παρακαλώ, ανανέωσε τις σκέψεις σου και κάθε γνώμη που εχεις σχηματίσει για την Σωτηρία και ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ απο καθε αντιβιβλικη Γνώμη που εχεις ασπαστεί.
Η Πίστης που Σώζει δεν είναι απλώς θεολογική και διανοητική άλλαΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ με το άνοιγμα της καρδιάς σου και της ΑΦΙΕΡΩΣΕΣΩΣ της Ζωης σου στον Χριστο.
Επικυρώνεται με μια Προσευχή Αφιερώσεως που προσεύχεσαι εσυ ο ιδιος με ειλικρίνεια στον Χριστό και του Ζητάς απο ολες της αμαρτίες σου να σε συγχωρήσει και να ΕΡΘΕΙ στην Ζωη σου, και στον ΘΡΟΝΟ της καρδιάς σου να καθίσει και το δικό του θέλημα να γίνει στην Ζωή σου και οχι το δικό σου.
Αν αυτό με τα δικά σου λόγια απο τον Χριστό του το Ζητήσεις εκείνος την προσευχή σου θα απαντήσει και Αιώνια ζωή μαζι τού θα ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ.!
'Κύριε Ιησού Χριστέ, σου ζητώ συγνώμη που τόσα Χρόνια την χάρη σου αγνοούσα. Μετανοώ Χριστέ μου και σου Ζητώ απο όλες μου τις αμαρτίες να με συγχωρέσεις και να έρθεις στην ζωη μου και να Ζήσεις μαζι μου ΟΛΕΣ τις ημέρες της ζωής μου ,και να με μεταμορφώσεις να με βοηθήσεις να κάνω Παντα το δικό σου θέλημα και όχι το δικό μου'

No comments:

Post a Comment