Popular Posts

Sunday 22 May 2016

ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΦΘΟΝΗ. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ (Ιωάννης 10:10)


Είναι τα λογια του Χριστου σ’ αυτους που αναζητούν την δυναμική ζωή που προέρχεται απο τον Θεο, και ειναι συνεπεία της αναγέννησης του αμαρτωλού που εχει ανοιξει την καρδια του στον Χριστο (Αποκάλυψη 3:20) και απο τ’ Αγιο του Πνευμα εχει βαπτιστεί, εχει ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΝΩΘΕΝ, δηλαδη εχει ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ (Ιωαννης 3:3,5) ΟΧΙ απο σαρκική μείξη, ουτε απο ανθρωπινή θέληση, ουτε απο ανδρική επιθυμια, αλλα απο τον ΘΕΟ !! (Ιωάννης 1:13)
Εγώ ένα δεν καταλαβαίνω, πως ειναι δυνατόν στην ευλογια του Θεού να μπει αυτός που τον Χριστο αρνείται Σωτήρα του να τον δεχτεί ;
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ την ΚΑΡΔΙΑ του,
γιατι ο Χριστος ειναι ο Παντοδυναμος Θεος, η ΠΗΓΗ της Ζωής που ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΝΕΡΟ ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ (Ιωαννη 1:4,4:14) και η ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και η ΖΩΗ.(Ιωάννης 11:26) και όποιος απαντησει το καλεσμα του «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) μαζί του θα  ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ   ο Πατηρ και ο Χριστος και ποτε δεν θα τον αφήσουν  ούτε θα τον εγκαταλειψουν ! (Ιωάννης 14:6,Εβραιους 13:5)
ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ
ο άνθρωπος που απο τ’ Αγιο Πνευμα δεν γεννηθεί ξανά ! «Αν καποιος δεν γεννηθεί ξανά, δεν μπορεί να δει την βασιλεια του Θεού»(Ιωαν 3:3) «Σε βεβαιώνω πως αν κανείς δεν γεννηθεί απο το νερό και απο το ΠΝΕΥΜΑ, δεν μπορεί να μπει στην βασιλεια του ΘΕΟΥ! (Ιων 3:5)
ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ
ο άνθρωπος που την προσφορα σωτηρίας του Γιου του του μονογενή «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) ΥΠΟΤΙΜΑ.
ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ
αυτός που τον Γιο του τον αγαπητό, τον ΧΡΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ του δεν τον ΔΕΧΤΕΙ «Ο Χριστός στους δικούς του ηρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι ομως τον δέχτηκαν σ' αυτούς έδωσε το προνόμιο, την εξουσία να γίνουν παιδιά θεού, και που δεν γεννήθηκαν απο γυναίκας αιμα, ούτε απο ανθρώπινη πρωτοβουλία, αλλα απο τον Θεό γεννήθηκαν Ξανά.»(Ιωάννης 1:12-13) γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μεγαλυτερη προσβολή απο την προσβολή του Αγίου Πνεύματος, απο την προσβολή να μην απαντησεις το Κάλεσμα του Χριστου που Χτυπάει την πόρτα της καρδιάς σου και σου υπόσχεται να *ΔΕΙΠΝΗΣΕΙ* μαζι σου.(Αποκάλυψη 3:20) δηλαδη στην καρδια σου να  ειναι ο μόνιμος συγκάτοικος σου και  συνδαιτυμόνας σου, με τ’ Αγιο Πνευμα του να ΖΗΣΕΙ για παντα στην ΚΑΡΔΙΑ σου. Αμήν !!

No comments:

Post a Comment