Popular Posts

Monday 16 May 2016

ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ

Φίλε μου με υπομονή και μακροθυμία στον παράδεισο θα μπεις όταν τον Χριστό Σωτήρα σου δεχτείς, αλλά με την ακαταδεξία σου μακριά του θα χαθείς γιατι δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή απο τον Χριστό και την προσφορά σωτηρίας του «Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20) να αψηφήσεις. Φαντάζεστε πόσο χειρότερη θα είναι η ΤΙΜΩΡΙΑ την οποία άξια θα ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ που περιφρόνησε το Γιο του Θεού -που δεν καταδέχτηκε το κάλεσμα του να απαντήσει- και ΘΕΩΡΗΣΕ όμοιο με το αίμα των άλλων ανθρώπων, το αίμα της διαθήκης..... και ΦΕΡΘΗΚΕ ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνεύμα της Χάρης (Εβραίους 10:29) προειδοποιεί όλους μας ο Λόγος του Κυρίου!!

«Είναι αδύνατον, αυτοί που κάποτε φωτίστηκαν και γεύτηκαν την ουράνια δωρεά και έγιναν μέτοχοι του Αγίου πνεύματος...... και είδαν ποσο ΚΑΛΟ ειναι το ΜΗΝΥΜΑ του Θεου... και οι οποίοι κατόπιν ξέπεσαν να οδηγηθούν απαρχής πάλι σε μετάνοια... Γιατι η γη που βγάζει ΑΓΚΑΘΙΑ και ΤΡΙΒΟΛΙΑ, δηλαδή η ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ που τον Χριστό και την Προσφορά ΣΩΤΉΡΙΑΣ του (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) ΑΨΗΦΑ, δεν επέχει απο το να επισύρει την κατάρα πάνω της.»(Εβραίους 6:6-8) 
Φίλε μου, αν με την σιωπή σου πεις " Δεν θα μετακινηθώ απο την απόφαση μου, δεν θα ανοίξω την καρδια μου στον Χριστο προσωπικό Σωτήρα μου να τον δεχτώ." Aυτη η αχαριστία σου θα είναι και η τελεσίδικη σου πράξη , που για πάντα θα σε αποκλείσει απο την ΧΑΡΗ και το Έλεος του Θεού, που ο Χριστός ολα αυτα τα χρόνια με στοργή και υπομονή σου πρόσφερε !! Σου εύχομαι να μετανοήσεις, και τον Χριστό με καρδιά γεμάτη ευγνωμοσύνη ΣΩΤΗΡΑ σου να τον δεχτείς, ειδάλλως στο ζοφερό σκοτάδι για πάντα θα χαθείς !
"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ζήτω συγχώρεση που τοσα χρόνια το κάλεσμα σου αγνοούσα, και σήμερα επιστρέφω-ΕΡΧΟΜΑΙ Σ' ΕΣΕΝΑ , σου ανοίγω την καρδιά μου και σε προσκαλώ να ΕΡΘΕΙΣ και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες της Ζωής μου. είμαι δικός σου και Ας Γίνει το ΔΙΚΟ σου θέλημα στη Ζωή μου" Είναι η προσευχή αφιερώσεως που ο Χριστός θα τιμήσει και Αιώνια Ζώη μαζί του θα σου χαρίσει.

No comments:

Post a Comment