Popular Posts

Wednesday 25 May 2016

AYTOΣ EINAI O ΓΙΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ, ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ (ΜΑΡΚΟς 9:7) ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΣ

Δεν ειναι όλοι που λένε "Κύριε,Κύριε" που θα μπουν στον παράδεισο, αλλά αυτοί που τον Κυριο αγαπούν, υπακουουν και ακολουθούν !!O ίδιος ο Χριστος  είπε σ' αυτούς που στα δικά μας μάτια ειναι σχεδόν ισαπόστολοι αφού κάνανε θαύματα << Στο δικό σου όνομα ΚΗΡΥΞΑΜΕ και στο δικο σου όνομα ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΑ και στο δικο σου Ονομα ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΛΛΑΣ ΕΠΟΙΗΣΑΜΕ, δηλαδή ΚΑΝΑΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ>> (Ματθαιος 7:21-23) οτι Στην βασίλεια των Ουρανών δεν θα μπει ο καθένας που απλως του λεει Κύριε, Κύριε, αλλα ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ το ΘΕΛΗΜΑ του ΠΑΤΕΡΑ μου του ΟΥΡΑΝΙΟΥ>> (Ματθ 7:21) και το θέλημα του Πατρός ειναι τον Χριστό να εμπιστευτούμε, να τον ΥΠΑΚΟΥΜΕ  (Ματθ 17;5, Μαρκος 9:7, Λουκας 9;38)και να τον ακολουθούμε !!  

Δεν μπορείς να διατείνεσαι οτι εισαι πιστό παιδί του Κυρίου και τα λόγια του να τα αψηφάς. Αυτός που ειναι γνήσιος χριστιανός και ΟΧΙ απλώς της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ απαντά το κάλεσμα του Χρίστου  "Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3;20)>> εφαρμόζει τα λόγια του και δεν τα αγνοεί !! 
<Αν με αγαπάει κάποιος ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ το ΛΟΓΟ μου, και ο Πατέρας μου θα τον αγαπήσει, και θα έρθουμε σ'αυτον και θα κατοικίσουμε ΜΑΖΙ του !! Οποιος ΔΕΝ με ΑΓΑΠΑΕΙ , ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ τα ΛΟΓΙΑ
<μου !!>> (Ιωάννης 14:23-24) 
<< Πραγματική αγάπη σημαίνει για τον Θεο ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ του, τις ΕΝΤΟΛΕΣ του !!>> (Α.Ιωάννου 5;3) Και οι εντολές του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΕΣ <«ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28)  
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37)
Όποιος την φωνή του Αγίου Πνεύματος ακούει που τον καλεί τον Χριστό να εμπιστευτεί και ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτεί, στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ θα μπει !! «Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)  
Φιλε μου απο το βάθος της καρδιάς μου σου εύχομαι τον Χριστό που λες οτι τον αγαπάς να τον εμπιστευτείς, να απαντήσεις το ΚΑΛΕΣΜΑ του (Αποκάλυψη 3;20) και ΕΦΑΡΜΌΖΟΝΤΑΣ τον ΛΟΓΟ του στην ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ και εσυ να μπεις. Αμήν! 
"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της ζωης μου  μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου."
Είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !!

No comments:

Post a Comment