Popular Posts

Sunday 29 May 2016

ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΣΟΥ

Ούτε να πιστεύεις σ' εσένα, ούτε σε οτι,  η όποιον και όποια σου λένε να τρέξεις, ούτε στα γρήγορα θαύματα αλλά στον Σωτήρα Χριστό που θεραπεύει καθε είδους αρρώστια και πάθηση.(Ματθαίος 4:23,9:35,Μάρκος 1:39, Λουκάς 4:18)
Νομίζω ότι η αποστροφή προς τα θαύματα μερικών προέρχεται απο την άπατη και εκμετάλλευση των θαυμάτων που γίνεται από πολλούς, απο την αντίθετη πάλι πλευρά δυσπιστία και στίγμα αντιμετωπίζουν αυτοί που πραγματικά έγιναν τελείως καλά χάρη σε θαύμα και ιατρεία που χάρισε ο Κύριος. Είναι ομως γεγονός ότι μερικοί που διηγούνται για θαύματα που έγιναν στην ζωή τους ειναι παθολογικοί ψεύτες.
Το θαύμα για να γίνει αποδεκτό πρέπει να έχει την ιατρική και  νοσοκομειακή γνωμάτευση, απόδειξη ότι πραγματικά το πρόσωπο που ομολογεί  ότι έχει θαυματουργικά γιατρευτεί έπασχε επι χρόνια από την ανίατη ασθένεια, είχε αλλεπάλληλα εισέλθει σε κλινικές η νοσοκομεία που αδυνατούσαν να τον γιατρέψουν, και  πράγματι ήταν ανίκανος/η να ζει απο μονος/η της, και είχε συνεχή ιατρική και κοινωνική βοήθεια, ζούσε σε ίδρυμα μ' άλλους που έπασχαν την ιδια ασθένεια, η τουλάχιστον η  κοινωνία, φίλοι και συγγενείς να μπορούν να βεβαιώσουν για την αναπηρία του.
Διαβάζοντας το Ευαγγέλιο διαπιστώνουμε οτι πάντοτε στην περιγραφή των θαυμάτων του Χριστού, υπήρχε ιστορική αναφορά για το είδος της ανίατης αρρώστιας, τα χρόνια που ο δυστυχής υπέφερε, και μάρτυρες που τον γνώριζαν.
Τα γνήσια θαύματα  εξασφαλίζουν πάντοτε την τέλεια θεραπεία και ιατρεία του πάσχοντα. Θαύματα που σε τακτικά χρονικά διαστήματα επαναλαμβάνονται και δεν φέρνουν καμία ΙΑΤΡΕΙΑ η αλλαγή στο άτομο η στην κοινωνία, όπως εικόνες που δακρύζουν, μιλούν η χαμογελούν δεν πρέπει να αποσπούν την πίστη μας από τον Χριστό που είναι η πηγή της ζωντανής μας ελπίδας,  και ο αίτιος καθε  θεραπείας και γνήσιου θαύματος.
Προσωπικά αν έπασχα από κάποια ανίατη αρρώστια θα προτιμούσα αν ήταν θέλημα Θεού να μην γινόμουν  ποτε μου καλά, παρα να ζητούσα  Ιατρεία από κάποιον Αγιο η Αγια παρα απο τον ΣΩΤΗΡΑ και ΚΥΡΙΟ της Ζωής μου τον Χριστό μου που αγαπώ.
Χριστέ μου από τα χέρια σου προέρχεται καθε γνήσιο  θαύμα και καθε  τέλεια θεραπεία ψυχής και σώματος και από τα βάθη της καρδίας μου σ' ευχαριστώ για το μεγάλο σου έλεος, και προσεύχομαι και τα αδέλφια μου να σ' εμπιστευτούν και απο σένα ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ και ΙΑΤΡΕΙΕΣ να ΖΗΤΗΣΟΥΝ  και θαύματα στην ζωή τους να δουν. Αμήν! 
O Χριστός είναι αυτός που ήρθε πριν δυο χιλιάδες χρόνια  και μέχρι σήμερα μπορεί να θεραπεύσει καθε ανίατη ασθένεια, κι' όλους  τους συντριμμένους ψυχικά, να ελευθερώσει τους δαιμονικα αιχμαλωτισμένους, να φωτίσει τους πνευματικά τυφλούς και με λευτεριά υγεία και χαρά να πλημμυρίσει τις καρδιές των  τσακισμένων.(Λουκάς 4:18) Αμήν.
Στον Χριστό λοιπόν η ΔΟΞΑ, η ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ, η ΤΙΜΗ και η ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ και τώρα και στους αιώνες των Αιώνων, Αμήν!

No comments:

Post a Comment