Popular Posts

Saturday 21 May 2016

ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !! Ιησους Χριστος


Η Αγάπη του Χριστού εις τον ίδιο μας καλεί, σ' Αυτόν να τρέξουμε,
να του ανοίξουμε την καρδιά μας για να μπούμε στην ζωή !!
 Όταν όμως φανερώθηκε η ΚΑΛΟΣΥΝΗ και η ΑΓΑΠΗ του σωτήρα μας Θεού προς τους ανθρώπους, τοτε ΟΧΙ ΧΑΡΗ σε εργα ΔΙΚΙΑΟΣΥΝΗΣ που ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ αλλα ΧΑΡΗ στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΣ μας ΕΣΩΣΕ !!!(Τιτος 3:5)

Φίλοι μου ο Χριστός ειναι το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ η Αρχή της δημιουργίας Αυτός που υπάρχει, που υπήρχε  και που είναι να έρθει,( Αποκάλυψη 1:8) το Φως του κόσμου, η Πόρτα των προβάτων, η ΟΔΟΣ που στον Πατέρα μας οδηγεί, το Ψωμί της ζωής, η αστείρευτη Πηγή της Αιωνίου Ζωής και μακάριος ειναι όποιος προσωπικο ΣΩΤΗΡΑ του τον εχει δεχτεί !! 
«Εγώ είμαι το ΦΩΣ του κόσμου. Όποιος ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΜΕΝΑ, δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι άλλα θα εχει το ΦΩΣ της Ζωής»(Ιωάννης 8:12)
« ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η ΠΟΡΤΑ των προβάτων. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ.Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή»(Ιωάννης 10:9)
 «Εγώ είμαι η οδός, και η Αλήθεια και η Ζωή. Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρα μονάχα αν ΠΕΡΑΣΕΙ από ΜΕΝΑ»(Ιωαν 14:6)
«Εγώ είμαι το Ψωμί της Ζωής .Όποιος ΕΡΘΕΙ σε ΜΕΝΑ , ποτε δεν θα πεινάσει, και οποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ σε ΜΕΝΑ , δεν θα διψάσει ποτε»(ιωαννης 6:35)
«Αν διψάει καποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σε ΜΕΝΑ και να πίνει. Όπως το λέγει η γραφή , ποτάμια ζωντανού νερού θα Ξεχυθούν απο εκείνον που Πιστεύει ΣΕ ΜΕΝΑ» (Ιωάννης 7:37)

Πολύτιμε φίλε, ο Χριστός εις τον ίδιο σε καλει ΣΩΤΗΡΑ του να τον δεχτείς και στην ΑΙΩΝΙΑ Ζωή και εσύ να μπεις. Μην αφήσεις να πάει αναπάντητη η πρόσφορα ΣΩΤΗΡΙΑΣ του « Να, τώρα στέκομαι μπροστά στην πόρτα της καρδιάς σου και χτυπώ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την ΠΟΡΤΑ, θα μπω μέσα ΕΓΩ και θα δειπνήσουμε ΜΑΖΙ» (Αποκάλυψη 3:20)
Με πίστη άνοιξε του διάπλατα την καρδία σου και στην Ευλογία του Θα μπεις και από τ' Αγιο Πνεύμα του θα βαπτιστείς. Ο Θεός μας είπε οτι μας ΕΔΩΣΕ αιώνια Ζωή και η ΠΗΓΗ της ΖΩΗΣ  αυτής είναι ο Γιος του. Όποιος εχει τον Χριστό, ΕΧΕΙ τη ΖΩΗ. Όποιος δεν έχει -καρδιακή σχέση με- τον Χριστό, τη Ζωή δεν την έχει !! (Α.Ιωάννου 5:11)
   
"Κύριε Ιησού Χριστέ μου. Μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα και το κάλεσμα σου το αγνοούσα.Τώρα σου ανοίγω την καρδιά μου και σου ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου. Είμαι δικός/ ια σου" Αμήν.Είναι η προσευχή που σε συμφιλιώνει για παντα με τον Πατερα Θεο και ΣΩΤΗΡΑ Κυριο Ιησου Χριστο .  Αμήν!

No comments:

Post a Comment