Popular Posts

Thursday 5 May 2016

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ.(Αποκάλυψη 3:20)

Η αγάπη του Πατρός είναι καταπληκτική,
Αγαπάει τον καθένα 
που ζει εδώ στην γη 
και χαρίζει σωτήρια 
σ' όποιον τον Γιο του 
Σωτήρα του τον δεχτεί  !
! 
(Iωαννης 1:12-13,3:16,5:22-24,6:39-40,10:9)

 Η αγάπη στην ζωή ειναι βασική και την εχει ανάγκη καθε ανθρώπινη ψυχή, και χωρίς διάκριση  ο Θεός μέσω του Χριστού σ'ολους την προσφέρει (Ιωάννης 1:29,3:16,Α.Πέτρου 2:24) ώστε καθε αμαρτωλός που την προσφορά σωτηρίας του Χρίστου «ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28) «Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'Ε ΜΕΝΑ και να πίνει. »(Ιωάννης 7:37) δεχτεί να μην χαθεί αλλα στην  Αιώνια Ζωή να μπει ! 

Η αγαπη του Χριστου, οπως καθε πρότασης μεταξύ του εκείνου που αγάπα και της Αγαπημένης πρέπει να απαντηθεί για να ισχύσει, έτσι και με την Πρόταση του της ΑΙΩΝΙΟΥ ΣΥΜΒΊΩΣΗΣ  μαζι του «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί» (Αποκάλυψη 3:20) πρέπει να απαντηθεί,  ώστε ο Χριστός να κατοικήσει στην καρδιά εκείνου που τον αγαπα και την παρουσία του στην Ζώη του την επιθυμεί. 
Η αγάπη του Χριστού 
στον ίδιο μας οδηγεί, 
Αυτόν να ασπαστουμε 
για να μπούμε στην ζωή !!
 

 Ο αμαρτωλός  που με ΠΙΣΤΗ και μετάνοια  την καρδιά του στον Χριστό ανοίξει  απο τ'Αγιο Πνεύμα θα Γεννηθεί ξανά (Ιωαννης 1:12) θα βαπτιστεί, και στην Αιώνια Ζώη θα μπει, και ο Πατέρας ΘΕΟΣ  και ο ΣΩΤΉΡΑΣ μας Χριστός θα έρθουν και θα κατοικήσουν μαζί του ! (Ιωάννης 14:23)  και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ (Εβραίους 13:5)  

"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της ζωής μου  μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου", είναι η προσευχή που αν ειλικρινής ΣΩΖΕΙ τον αμαρτωλό !!

No comments:

Post a Comment