Popular Posts

Friday 6 May 2016

AN ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΜΠΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ

Στον παράδεισο θα μπει κάθε βαριά φορτωμένος αμαρτωλός που με πίστη και μετάνοια άνοιξε την καρδιά του στον Χριστό, αλλα για πάντα θα αποκλειστεί ο δύσπιστος η γεμάτος  θρησκευτική υπεροψία που εν ζωή αρνήθηκε το κάλεσμα του Χριστού να απαντήσει «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα δειπνίσουμε μαζί»(Αποκάλυψη 3:20) και Σωτήρα του να τον δεχτεί. 
Φιλε μου, όποιος κι'αν εισαι ακόμα κι'αν  σ' ολη σου τη ζωή στην εκκλησία τον Χριστό *υπηρετούσες* και άλλους συμβούλευες και *εξομολογούσες* στον παράδεισο δεν θα μπεις  γιατί ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΜΑΡΤΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ για τις αμαρτίες σου. Απεναντίας σε περιμένει μια ΦΟΒΕΡΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΡΙΣΕΩΣ(Εβραίους 10:26-28)
Φίλε, ελευθερώσου απο την δογματική σου υπεροψία προτού για πάντα απο τον Παράδεισο αποκλειστείς γιατί το Ευαγγέλιο προειδοποιεί όλους που τον Χριστό και την προσφορά σωτηρίας του αψηφούν  και τος λέει:«Φαντάζεστε ποσο ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ θα ειναι η ΤΙΜΩΡΙΑ την οποία ΑΞΙΑ θα ΥΠΟΣΤΕΙ εκείνος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ το Γιο του Θεου ..... και ΦΕΡΘΗΚΕ ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνευμα της Χάρης !!»(Εβραιους 10:29)

 "Δεν εισαι ευπρόσδεκτος" θα πει ο Κύριος σ' εσένα και σε κάθε αμαρτωλό που εν ζωή δεν καταδέχτηκε σωτήρα  του να τον δεχτεί, και οπως οι πέντε ανόητες παρθένες που τοσο καρτερούσαν στον παράδεισο να μπουν, μακριά του Χριστού μαζι τους για πάντα θα αποκλειστείς.

Φίλε το Ευαγγέλιο τονίζει οτι «Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και ΔΕΝ τον δέχτηκαν. Όσοι όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ σ' αυτούς ΈΔΩΣΕ το προνόμιο, την ΕΞΟΥΣΙΑ  να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ, και που δεν γεννήθηκαν απο γυναίκας αιμα, ούτε από ανθρώπινη πρωτοβουλία, αλλά απο τον Θεό ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ Ξανά.»(Ιωάννης 1:12-13) με μετάνοια λοιπόν σήμερα άνοιξε την καρδιά σου στον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς και στον Παράδεισο μ' όλους εκείνους που ειλικρινά τον αγαπούν και εσυ μια μέρα να βρεθείς. Αμην!

"Κύριε σ' εσενα έρχομαι και σου ζητώ ελέησε με τον αμαρτωλό. Ελα στην καρδιά μου και μείνε μαζί μου ολες της Ζωής μου. Είμαι δικός σου." Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment