Popular Posts

Friday 13 May 2016

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ

Αν την αλήθεια αγαπάς ακόμα και αν μικροπροθεσμα χάσεις, μακροπρόθεσμα κερδίζεις, αυτό ισχύει για ολες τις επιλογές μας κάτω εδω στην γη, αλλά ιδιως για την μετέπειτα ζωή.
Ο Χριστος είναι η αλήθεια (Ιωάννης 14:6) μόνο αυτός σωτηρία χαρίζει, και Αυτός ειναι που μπορεί να ανοίξει -μια πόρτα- που κανείς δεν μπορεί να την κλείσει, η να κλείσει -μια πόρτα- που κανείς δεν θα μπορέσει να την ανοίξει !!(Αποκάλυψη 3:7)
Όποιος υποχωρεί και τον άτσαλο, που αλλάζει θέσεις υποστηρίζει, θα απογοητευτεί. Όποιος όμως την ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΓΑΠΑ ακόμα και αν μακροπρόθεσμα χάσει -φαινομενικά δεν κερδίσει- με Ειρήνη και γαλήνη θα ζει !!
Προσωπικά θα προτιμούσα να χάσω υποστηρίζοντας την αλήθεια, παρα να κερδίσω υποστηρίζοντας ένα ψέμα.
Φίλε/η μου ποτε δεν θα είσαι πια ο ίδιος, η ίδια απο την στιγμή που επιλέξεις την Αλήθεια και αμετακίνητα στερεωθείς!!
Εκείνος η εκείνη που ασχέτως το κόστος αναζητά την αλήθεια με όλη την καρδιά του/ης, απο τον Κυριο θα ανταμειφθεί !
«Εγώ είμαι το ΦΩΣ του κόσμου. Όποιος ακολουθεί έμενα , δεν θα περπατήσει στο σκοτάδι αλλά θα εχει το ΦΩΣ της Ζωής.»Ιησούς Χριστός.(Ιωάννης 8:12) «Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή» .(Ιωαννης 14:6)
" Δεν είμαι αυτός που νομίζεις οτι είμαι. Είμαι αυτός που δημιούργησε το σύμπαν και εσένα."
Απ' όλα πριν υπήρχε ο Λόγος (ο Χριστός πριν την ενσάρκωση του) κι ο Λόγος ήτανε με τον Θεό, κι ήταν Θεός ο Λόγος. Απ' την αρχή ήταν αυτός με τον Θεό. Τα ΠΑΝΤΑ δι' Αυτού δημιουργήθηκαν, κι απ' όσα έγιναν ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ Αυτόν δεν έγινε. Αυτός -ο Χριστός- ήταν η πηγή της ζωής και η ζωή αυτή ήταν το ΦΩΣ των ανθρώπων ! »(Ιωαννης 1:1-5)
«Αυτός - o Xριστος- είναι η εικόνα του αόρατου Θεού,πριν από κάθε πλάσμα γεννημένος. Γιατί τα πάντα δι' Αυτού ήρθαν στην ύπαρξη, όσα στον ουρανό κι όσα στη γη, τα ορατά και τα αόρατα, θρόνοι και κυριότητες, αρχές και εξουσίες. Ό,τι υπάρχει είναι πλασμένο δι' Αυτού κι αυτόν έχει σκοπό του.Υπάρχει Αυτός πριν από καθετί, και Αυτός ολο το σύμπαν συγκρατεί »(Κολοσσαεις 1:16-17)

No comments:

Post a Comment