Popular Posts

Sunday 9 August 2015

ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ; ; ;

Αντίχριστος  είναι κάθε φανατικός που υψώνει την εκκλησία του η κάποιον άλλο η άλλη αντί του Χριστού.
Όποιον και αν υψώσεις αντί του Χριστού που είναι ο ιδρυτής και η κεφαλή της Εκκλησίας γίνεσαι Αντίχριστος, γιατί μέσα από την αφέλεια και σκοταδισμό σου μειώνεις τον Χριστό που είναι το άκτιστο Φως που φωτίζει τον κόσμο,  η Ανάστασης και η πηγή της αιωνίου Ζωής (Ιωάννης 1;4,11:25)  ο προϋπάρχων Αιώνιος Θεός που ως Λόγος υπήρχε πάντα με τον Πατέρα και πάντα μέσω αυτού και δι' αυτόν δημιουργήθηκαν (Ιωάννης 1:1-3,Κολοσσαεις 1:15-17) η μόνη πόρτα των Προβάτων (Ιωάννης 10:1,9) με τους ευλογημένους πλυμένους με το αίμα του και συγχωρεμένους απ' Αυτόν αμαρτωλούς.
Χριστιανέ αδελφέ πάψε να  υποτιμάς τον  επι γης Παντοδύναμο Πανταχού παρών Θεό Κύριο Ιησου Χριστό και να τον εξισώνεις με τους άγιους και την κατά σάρκα μητέρα του που ΕΣΩΣΕ γιατί αυτός και κανείς άλλος ειναι  ο ΣΩΤΗΡΑΣ του κόσμου  ο  *ΙΧΘΥΣ*  και απο κανέναν άλλο ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ η ΣΩΤΗΡΙΑ,ΚΙ' ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΔΟΣΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ! (Πραξεις 4;12)
Φίλε απελευθερώσου απο την δογματική σου υπεροψία και ελα με μετάνοια στον Χριστό και τοτε και η ψυχή σου όπως της Μακάριας κατά σάρκα μητέρας του θα βρει την αγαλλίαση που ζητά και όπως και εκείνη με χαρά και εσύ θα πεις : "Δοξάζει η ψυχή μου τον Κύριο, και ΒΡΗΚΕ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ το πνεύμα μου στο ΘΕΟ, το ΣΩΤΗΡΑ μου" (Λουκάς 1;46-47) γιατί από τον Θεό και εσύ θα έχεις δικαιωθεί !!!(Ρωμαίους 5:1)
Ναι φίλε μου, εκτός Χριστού δεν υπάρχει σωτηρία. Αυτός ειναι ο ΣΩΤΗΡ της ανθρώπινης ψυχής και αυτός σήμερα σε καλεί σ' Αυτόν να αποτανθείς και στην αιώνια ζωή να μπεις.Ο Χριστός φίλε μου σου λέει :
«Αυτόν που έρχεται σε μένα , αυτόν, οχι, δε θα τον αποδιωξω» (Ιωάννης 6:37)
Εγώ είμαι η ΠΟΡΤΑ των Προβάτων.Αν κανείς προσφύγει ΣΕ ΜΕΝΑ ως είσοδο , θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή» (Ιωάννης 10:9)
«Εγώ είμαι η οδός, και η Αλήθεια και η Ζωή. Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρα μονάχα αν περάσει από μένα !»(Ιωαν 14:6)
     
Κύριε Ιησού Χριστέ, μετανοώ που τόσα χρόνια το κάλεσμα σου αγνοούσα και μακριά σου ζούσα. Σήμερα απαντώ το κάλεσμα σου και σου ΑΝΟΙΓΩ την  καρδιά μου και σου ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ήμερες τις Ζωής μου. Κύριε ΓΕΝΝΗΘΗΤΩ το θέλημα σου στη Ζωή μου." Είναι η προσευχή συμφιλιώσεως με τον ΘΕΟ που Χριστός θα απαντήσει, και Αιώνια Ζωή μαζί του θα σου ΧΑΡΙΣΕΙ !!!

No comments:

Post a Comment