Popular Posts

Sunday 2 August 2015

ΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ !!!

Χριστέ μου γιατί μ' άφησες
σκέψεις να αγναντεύω
και τον παλιό μου εαυτό,
ακόμα να παλεύω.
Πότε επί τέλους
τον καινούργιο θα ντυθώ;
και με την χάρη και δύναμη σου
κι' εγώ θα προχωρώ ;
Στο σχέδιο σου ολάκερο
θέλω να υπηρετήσω
κάθε εμπόδιο να υπερβώ
το όνομα σου να τιμήσω
και επιτέλους να προχωρώ
με τον καινούργιο εαυτό
στα σχέδια σου
κομμένο και ραμμένο.
Αμήν!
Το σχεδιο του Κυριου για καθε πιστό του παιδι ειναι η μεταμόρφωσης του :
Εσείς, αντίθετα, δεν διδαχθήκατε έναν τέτοιο Χριστό, αφού ασφαλώς ακούσατε γι' αυτόν και διδαχθήκατε αυτό που είναι η χριστιανική αλήθεια: Να πετάξετε από πάνω σας τον παλιό εαυτό σας, που σας συνδέει με την προηγούμενη ζωή σας και που φθείρεται με τις απατηλές επιθυμίες του. Να ανανεωθείτε σ' όλο το πνευματικό σας βάθος. Να ντυθείτε τον καινούριο άνθρωπο, που ο Θεός κατά το σχέδιό του τον έχει πλάσει για να ζει με δικαιοσύνη και αγιότητα που προέρχονται από την αλήθεια.(Εφεσιους 4:22-24)
<<Απονεκρώστε, λοιπόν, ό,τι σας συνδέει με το αμαρτωλό παρελθόν: Την πορνεία, την ηθική ακαθαρσία, το πάθος, την κακή επιθυμία και την πλεονεξία, που είναι ειδωλολατρία. Για όλα αυτά θα πέσει η οργή του Θεού πάνω σ' εκείνους που δε θέλουν να πιστέψουν. Σ' αυτούς ανήκατε άλλοτε κι εσείς, όταν αυτά τα πάθη δυνάστευαν τη ζωή σας. Τώρα όμως πετάξτε τα όλα αυτά από πάνω σας: Την οργή, το θυμό, την πονηρία, την κακολογία και την αισχρολογία. Μη λέτε ψέματα ο ένας στον άλλο, αφού βγάλατε από πάνω σας τον παλιό αμαρτωλό εαυτό σας με τις συνήθειές του.Τώρα πια έχετε ντυθεί τον καινούριο άνθρωπο, που ανανεώνεται συνεχώς σύμφωνα με την εικόνα του δημιουργού του, ώστε με τη νέα ζωή του να φτάσει στην τέλεια γνώση του Θεού>>.(Κολοσσαεις 3:5-10)
<< Είμαστε βέβαιοι ότι, αν αγαπά κανείς το Θεό, ο Θεός κάνει τα πάντα να συντελούν στο καλό του. Αυτό ισχύει για όσους κάλεσε ο Θεός σύμφωνα με το λυτρωτικό του σχέδιο. Τους ήξερε από πριν, και τους προόρισε να γίνουν όμοιοι με τον Υιό του, έτσι που ο Χριστός να είναι ο πρώτος ανάμεσα σ' ένα πλήθος από αδέρφια. Κι αυτούς που προόρισε, αυτούς και κάλεσε. Κι αυτούς που κάλεσε, τους έσωσε. Κι αυτούς που έσωσε, αυτούς τους δόξασε.>> (Ρωμαίους 8;28-30)

No comments:

Post a Comment