Popular Posts

Monday 24 August 2015

ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΟΥΝ

Ποιος δεν εχει προβλήματα να ξεπεράσει, και πως ξεπερνάς αυτά που χρόνια κουβαλάς ;
Μόνο με την βοήθεια του Χριστού. Όταν μπορείς να εξαρτηθείς από τον Χριστό και εξαρτηθείς πάντοτε θα ευλογηθείς, γιατί εκείνος θα ενεργήσει και την ανυπέρβλητη δυσκολία θα δεις οτι Χάρη στην δική του μεσολάβηση και  φώτιση που θα σου δώσει, θα την ξεπεράσεις !!
Σ' αυτή την ευλογημένη πρακτική αλήθεια επιτέλους καταστάλαξα  μετά τόσα  χρόνια  αποτυχημένων προσπαθειών, ότι για εκείνα που πραγματικά μετρούν και από μόνοι μας αδυνατούμε να τα αλλάξουμε, η ΤΕΛΕΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ απο τον Χριστό ειναι η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗΣ !!!

Φίλοι μου η καθε προσπάθεια που εξαρτηθεί από τον Χριστό απο τον Χριστό θα ευοδωθεί. Εξηγούμε για να εξαρτηθείς από τον Χριστό θα πει οτι ΔΕΝ επιμένεις να κάνεις αυτό που έκανες μέχρι χθες, αλλά ΖΗΤΑΣ απο τον Χριστό να σε εμπνεύσει, να σε φωτίσει με τι να αλλάξεις στην Ζωή σου, πως να ευθυγραμμισθείς με το θέλημά του, και τότε αν το κάνεις θα ευοδωθείς!!!
Όσοι από τον Χριστό εξαρτηθούν θα ευλογηθούν και την χάρη του στην ζωή τους θα δουν. Ακριβώς όπως οι Απόστολοι που μ' όλοι τους την καρδία εξαρτήθηκαν από τον Δάσκαλο και Κύριο τους, και είδαν θαύματα στην ζωή τους και επιπλέον ήσαν οι ίδιοι φορείς της χάρης του και θεραπευτικής του δύναμης.

O Χριστός στον καθένα απο εμάς που θα τολμήσει απο τον ίδιο να εξαρτηθεί λέει αυτό που είπε στον Ναθαναήλ που ήταν σκαρφαλωμένος στην συκιά για να τον δει <<ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ>>( Ιωαννης 1:51) και το ίδιο και εσύ φίλε μου αν από τον Χριστό εξαρτηθείς ευλογίες που ποτε σου δεν διανοήθηκες θα δεχτείς οταν δεσμευτείς να τον έχεις κι' εσυ πρώτο στην Ζωή σου κι αρχίσεις  να τον ακολουθείς !!!       

No comments:

Post a Comment