Popular Posts

Tuesday 25 August 2015

ΕΝ ΠΑΝΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΤΟ ΓΑΡ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΙΗΣΟΥ (Θεσσαλ 5:18)

Είμαι θλιμμένος πως θα ανανεωθώ, τι να κάνω καρδιακά να ανανεωθώ ;
Αρχίνα τον Χριστό να ευχαριστείς για κάθε καλό στην ζωή σου, γι'αυτά που διακρίνεις, γι'αυτά που τα θεωρείς δικά σου, και σύντομα μ' αισιοδοξία ελπίδα και θάρρος θα γεμίσεις, ιδίως όταν αρχίσεις μ' όλη την καρδιά σου να τον  δοξολογείς !!
«Και μη μεθάτε με κρασί, που οδηγεί στην ασωτία, αλλά να γεμίζετε με το Πνεύμα του Θεού, απαγγέλοντας μεταξύ σας ψαλμούς και ύμνους και πνευματικές ωδέςτραγουδώντας και να ψάλλοντας μέσα απο  την καρδιά σας στον Κύριο και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ  πάντοτε και για όλα το Θεό και Πατέρα μας στο όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.»( Εφεσιους 5:18-20)

«Πάντοτε να ΧΑΙΡΕΣΤΕ. Να προσεύχεστε αδιάκοπα. Να ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ το Θεό για το καθετί. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού, όπως αποκαλύφθηκε σ' εσάς δια του Χριστού. Μη σβήνετε τη φλόγα των χαρισμάτων του Αγίου Πνεύματος.»(Θεσσαλονικεις 5:16-19)

Στην προσπάθεια σου το θέλημα του Κυρίου να κάνεις, αν αποτυχεις το κέντρο του στόχου να χτυπήσεις, μην απογοητεύεσαι ,ΔΟΞΑΖΕΙΣ τον Θεο  και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ !!!
"Καρδιά μου μην αργοπορείς αμέσως να ευχαριστείς τον Κύριο που σε φωτίζει, που με καλοσύνη σε διορθώνει, στερεώνει και κάθε πληγή σου επουλώνει.

 Αδέλφια μου η καρδία μας ας είναι πάντοτε γεμάτη ευγνωμοσύνη προς τον Πατέρα  γιατί κάθε καλή προσφορά και κάθε ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ προέρχεται από ψηλά, από τον Πατέρα των ουράνιων σωμάτων, στον όποιον δεν υπάρχει διακύμανση η εμφάνιση σκιάς (Ο Θεός ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΕΙ για τις ευλογίες και χαρίσματα που εχει δώσει στο Πιστό του παιδί). Επειδή εκείνος το θέλησε, μας έφερε στην καινούρια ζωή με το λόγο της αλήθειας, ώστε να κατέχουμε την πρώτη θέση ανάμεσα στα δημιουργήματά του.(Ιάκωβος 1:17)

"Χριστέ μου τα πάντα 
σ' εσένα τα χρωστώ
Χριστέ μου εγώ για σένα
 θέλω  να ζω
τ' όνομα σου να δοξολογώ
Χριστέ μου σ' ευχαριστώ
Σ' αγαπώ Σ' αγαπώ
για πάντα θα σ' ευχαριστώ" !!

Στελιος

No comments:

Post a Comment