Popular Posts

Monday 31 August 2015

Ο ΘΕΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ.Ρωμ 8:29

Μια ιστορία. 
Μια υποθετική συζήτησης μεταξύ του Θεου κι' ενος σωσμένου Χριστιανού, ενος Χριστιανού που εχει πιστέψει στον Χριστο, που τον Αγαπά και τον ακολουθει. 
Ο Θεός " Παιδί μου απο ποτε νομιζεις οτι σώθηκες" 
Ο Χριστιανος " Σίγουρα οταν απάντησα το καλεσμα (Αποκάλυψη 3 ;20) του Σωτήρα μου Χριστου και τότε οταν χωρίς δισταγμό του άνοιξα την καρδια μου." 
Ο Θεός με καλοσύνη του λέει : "Πριν απο την δημιουργία του κόσμου."Δεν διάβασες τον λόγο μου τι λέει για την σωτηρία ο Απόστολος Παύλος οτι αυτούς που προεγνωσα (που ΓΝΩΡΙΣΑ απο ΠΡΙΝ πως θα σωθούν) αυτους και ΕΚΑΛΕΣΑ σύμφωνα με την δική μου πρόθεση !!!(Ρωμ 8;28) <Γιατι αυτους που ΓΝΩΡΙΣΕ απο ΠΡΙΝ πως θα σωθούν, αυτους και ΠΡΟΟΡΙΣΕ να λάβουν την μορφή του γιου του, ώστε αυτός- ο Χριστος-να ειναι ο Πρώτος ανάμεσα σε πολλά αδέλφια. Κι αυτους που ΠΡΟΟΡΙΣΕ, αυτους και ΚΑΛΕΣΕ. Κι αυτους που ΚΑΛΕΣΕ, αυτους και ΔΙΚΑΙΩΣΕ. Κι' αυτους που ΔΙΚΑΙΩΣΕ, αυτους και δόξασε !!> (Ρωμαίους 8;28-30) 

Αδελφια μου αληθεια ΑΠΡΟΣΜΕΤΡΗΤΟ ειναι ο πλούτος της σοφίας και της γνωσης του Θεου (Ρωμ 11;33) μέσα ομως απο τον λογο του ο Θεος μας διαβεβαιώνει οτι ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ  
ΚΟΣΜΟΥ  : <<Ευλογημένος να είναι ο Θεός, ο Πατέρας του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, που μέσω του Χριστού μάς δώρισε πλούσιες τις ευλογίες του, πνευματικές και ουράνιες. ΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΡΙΝ ΘΕΜΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, αψεγάδιαστοι στην τελική του κρίση. ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΕας με την αγάπη του να ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ του δια του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ με το ΚΑΛΟΒΟΥΛΟ για μας ΘΕΛΗΜΑ του, ώστε να τον υμνούμε για την πλούσια χάρη του, που μας ΔΩΡΙΣΕ δια του αγαπημένου του Υιού.>> (Εφεσιους 2:3-6) 

Στον επουράνιο φιλεύσπλαχνο Πατέρα που πριν την δημιουργία του κόσμου μας ΔΙΛΑΛΕΞΕ να γίνουμε μέσω του ΣΩΤΗΡΑ μας Χριστου δικοί του, και στον ΣΩΤΗΡΑ μας Χριστο που θυσιάστηκε για να πάρει πανω του την δική μας αμαρτια ολη η Δόξα η Λατρεία και η προσκύνησης μέσω του Αγίου του Πνεύματος που πλουσιοπαροχα το περιεχυσε σ' εμάς που τον Χριστο Σωτήρα μας δεχτήκαμε . Αμην!
 


No comments:

Post a Comment