Popular Posts

Friday 14 August 2015

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ;

Ο Χριστός είναι η πηγή της Αιωνίου Ζωής και κάθε ευλογίας. 
Ο μόνος που αμαρτίες συγχωρεί και Χαρίζει την Αιώνια στην Βασιλεία του Ζωή ! 
Είναι το φως του κόσμου,το ΦΩΣ της Ζωής,(Ιωάννης 8:12,9:5) που ήρθε να αποδώσει δικαιοσύνη, ώστε όσοι δεν βλέπουν να δουν (Ιωάννης 9 :39) αλλά οι περισσότεροι σε απόσταση τον Κρατούν !
Είναι η Πηγή του ΖΩΝΤΑΝΟΥ *νερού* που αιώνια δροσίζει τον αμαρτωλό που του δοθεί και τον ακολουθεί (Ιωάννης 7:37) λίγοι όμως είναι πρόθυμοι σ' ΑΥΤΟΝ να τρέξουν για να πιουν, και ποτάμια ζωντανού *νερού* από μέσα τους να ξεχυθούν !!!
Είναι η Πόρτα των προβάτων που στην *στάνη* στην Βασιλεία του οδηγεί (Ιωάννης 10:9) και όμως λίγοι διαλέγουν σ' Αυτόν να προσφύγουν και να σωθούν ! Ο Χριστός είπε <<Εγώ είμαι η πόρτα. Αν κάνεις προσφύγει σε μένα ως είσοδο, θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρίσκει βοσκή. Ο κλέφτης δεν έρχεται παρα μόνο για να κλέψει και να σφάξει και να αφανίσει. Εγώ ήρθα για να έχουν ζωη και να την έχουν άφθονη>>(Ιωάννης 10;9-10)
Αδελφέ/η μου την άφθονη ευλογημένη δυναμική ζωή κάτω εδώ στην γη μονό αν τον Χριστό προσωπικό σωτήρα σου έχεις δεχτεί την έχεις. Αν όμως δεν έχεις απαντήσει το κάλεσμα του (Ματθαίος 11:28,Αποκάλυψη 3:20) και Σωτήρα σου δεν τον έχεις δεχτεί την ΖΩΗ δεν την έχεις.
Αυτή ακριβώς είναι η μαρτυρία του Αποστόλου Ιωάννη οτι ο Θεός μας έδωσε Ζωή αιώνια και η πηγή της ζωής αυτής είναι ο Γιος του. Όποιος έχει τον Γιο (τον Χριστό), έχει τη ζωή. Όποιος δεν έχει τον Χριστό, τη Ζωή δεν την έχει !!(Α.Ιωάννου 5:11)
"Κύριε Ιησού Χριστέ, σου ζητώ συγνώμη που τόσα Χρόνια την χάρη σου αγνοούσα. Μετανοώ Χριστέ μου και σου Ζητώ απο ολες μου τις αμαρτίες να με συγχωρέσεις και να έρθεις στην ζωή μου και να Ζήσεις μαζί μου ΟΛΕΣ τις ημέρες της ζωής μου ,και να με μεταμορφώσεις να με βοηθήσεις να κάνω πάντα το δικό σου θέλημα και οχι το δικο μου" Είναι μια προσευχή που αν εκφράζει την επιθυμία της καρδιάς σου ο ΧΡΙΣΤΟΣ θα την απαντήσει και Αιώνια ζωή μαζί του θα σου χαρίσει.

No comments:

Post a Comment