Popular Posts

Tuesday 18 August 2015

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ Η ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΟΥ ;

Φίλοι μου Καλησπέρα σας 
Ζούμε μια ρευστή εποχή που σχεδόν τίποτε δεν είναι βέβαιο η σίγουρο. Κάτι όμως είναι τελείως αμετάβλητο και σίγουρο είναι οτι ο Θεός είναι στον θρόνο του, οτι είναι παντοδύναμος και κρατά στο χέρι του τα νήματα της Ζωής μας κι' όλων των εθνών. << Όλα τα έθνη είναι σαν μια σταγόνα σ' ένα κάδο νερό, σαν κόκκος σκόνης πάνω στην πλάστιγγα. ειν 'ένα τίποτε μπροστά του, τα λογαριάζει σαν μηδέν...>(Ησαΐας 40:15,17) και μας καλεί να κάνουμε την σωστή εκλογή να πάψουμε να ανησυχούμε αλλά μ' όλη μας την καρδία στον Χριστό να γαντζωθούμε. 
Οι εκλογές είναι μόνο δυο, οποίος βάλλει την ελπίδα του στον Χριστό, στον Χριστό γαντζωθεί θα ευλογηθεί, όποιος όμως δεν βάλλει την ελπίδα του στον Χριστό, αλλά σ' άλλους κι' άλλες την απογοήτευση θα γευτεί.
 Φίλοι, η ευλογία ζωής είναι στον Χριστό, αν τον εμπιστευτούμε κι' αρχίσουμε να τον ακολουθούμε, δηλαδή σταματήσουμε να κάνουμε οτι μας γουστάρει, και κάνουμε το σωστό, το δίκαιο, το θέλημα του, στην ευλογία του και προστασία του θα ζούμε και τα σχέδια που έχει για μας όλα θα ευοδωθούν, όλα θα υλοποιηθούν !  

Φίλε έρχονται ήμερες τρικυμιώδης και παγκόσμιου οικονομικής και κοινωνικής αναταραχής, μην αφήσεις την ευκαιρία στον Χριστό σήμερα να στηριχτείς, να του ανοίξεις την καρδία σου και προσωπικό Σωτήρα σου να τον δεχτείς, και την ευλογία προστασία και ΣΩΤΗΡΙΑ που μόνο αυτός χαρίζει και εσύ να δεχτείς. 
Την Ευλογία του Κυρίου μου την έλαβα το 1987, όταν οι μπόρες και τα κτυπήματα ζωής μ' έφεραν με πίστη σ' Αυτόν, κι' από τότε μ' όλη μου την οικογένεια ασχέτως τα σκαμπανεβάσματα της ζωής, αισθανόμαστε ασφαλείς γιατί τα νήματα της ζωής μας τα κρατάει ο Χριστός, αυτός είναι το Φως μου, το θεμέλιο του θάρρους μου και της αισιοδοξίας μου και η ΚΙΒΩΤΟΣ της ΣΩΤΗΡΙΑΣ μου και της οικογενείας μου.  
Στέλιος. 
Ανάξιος σωσμένος αμαρτωλός. 
«Όσοι δέχτηκαν Αυτόν, σ` αυτούς ΕΔΩΣΕ το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ»(Ιωαννης 1:12-13

No comments:

Post a Comment