Popular Posts

Thursday 27 August 2015

ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ !!!

Φίλοι μου Καλησπέρα σας.
Η Ψυχολογία είναι καλή και ο Φρόιντ και ο Κ. Γιουνγκ καλός, και οι Πολιτικές επιστήμες και τα λεφτά απαραίτητα αλλά στην τελική ανάλυση η ΣΩΤΗΡΙΑ της ΨΥΧΗΣ είναι το μόνο ΕΠΕΙΓΟΝ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ γιατί όπως το είπε και ο Σωτήρας των Ψυχών "Τι θα ωφεληθεί ο άνθρωπος, αν κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο αλλά χάσει τη ζωή του; Τι μπορεί να δώσει ο άνθρωπος αντάλλαγμα για τη ζωή του;"(Μάρκος 8:36)
Και εννοεί την Αιώνια μετά θάνατο συμβίωση στον παράδεισο με τον ΘΕΟ ? 
Μήπως ο Γιουνγκ, τα λεφτά , η η Εκκλησία θα του εξασφαλίσει την είσοδο?
«ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28) 
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37) 
«Εγώ είμαι η Πόρτα. Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9) «Εγώ είμαι το φως του κόσμου όποιος με ακολουθεί δεν θα πλανιέται στο σκοτάδι, αλλά θα έχει το φως που οδηγεί στη ζωή».Ιησούς Χριστός.(Ιωαν 8;12) 
«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ < δεν μπαίνει στον Παράδεισο, στο σπίτι του ΠατρόςΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ»(Ιωάννης 14:6)

No comments:

Post a Comment