Popular Posts

Wednesday 26 August 2015

Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΖΗΤΑ, ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΩ !!

Φίλοι μου, Είκοσι οκτώ χρόνια είμαι πιστό παιδί του Κυρίου και προσπαθώ όσο μπορώ το θέλημα του να εκτελώ.
Απολύτως τον εμπιστεύομαι, παρόλα αυτά πιστεύω οτι καρδιακοί φόβοι και δισταγμοί τελείως στον Κύριο να αφεθώ μου δεν μ' έχουν επιτρέψει την καρδιακή απόλαυση να βρω, κι'αυτό επειδή κρατάω τα ηνία, επειδή διστάζω ολότελα από τον Κύριο να εξαρτηθώ, στην αγκαλιά του να εγκαταλειφθω .
Ω καρδιά μου, άκου τι λέει ο Ψαλμωδός και βασιλιάς Δαβίδ :
«ΖΗΤΑ την ΑΠΟΛΑΥΣΗ σου στον Κύριο και θα σου δώσει ό,τι η καρδιά σου λαχταρά.
ΔΩΣΕ στον Κύριο τη ζωή σου, ΕΛΠΙΖΕ σ' αυτόν κι εκείνος φροντίσει. Θα κάνει τη δικαιοσύνη σου να λάμψει σαν το φως το δίκιο σου, σαν μέρα μεσημέρι. Στον Κύριο σιωπηλά ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥ και ΕΛΠΙΖΕ σ' αυτόν.»(ΨΑΛΜΟΣ 37:4-7) Μεγάλο βήμα είναι να πάψεις να κρατάς το τιμόνι της ζωής σου, να *Εγκαταλειφθείς* στον Κύριο. Αλλά την ΕΥΤΥΧΙΑ και ΑΠΟΛΑΥΣΗ Ζωής Θα βρω, θα βρεις μόνο όταν στον Κύριο εγκαταλειφθείς, τοτε την αληθινή ΑΠΟΛΑΥΣΗ ψυχής θα βρεις. Αμήν!
Φίλε το πρώτο βημα ειναι το καλεσμα του Χριστου να απαντησεις : « ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΩ»(Ματθαίος 11:28) και «Να, στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της καρδίας σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ΑΚΟΥΣΕΙΣ την Φωνή μου, και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα θα μπω μέσα ΕΓΩ, και θα γιορτάσουμε μαζι» (Αποκάλυψη 3:20) και μετά ν' αρχίσεις να τον ακολουθείς, και εκείνος σταδιακά βημα βημα θα σ' οδηγεί και στην πλήρη ευλογια του θα μπεις, και υπακούοντας τον ΑΠΟΛΑΥΣΗ καρδιακη σ' Αυτον θα βρεις. Αμήν!!!

No comments:

Post a Comment