Popular Posts

Saturday 20 February 2016

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ (Ιησους Χριστος)

Όταν ποτε σου δεν μπορείς στον Παράδεισο χωρίς τον Χριστό να μπεις καλό είναι σωτήρα σου να τον δεχτείς και στον Παράδεισο θα μπεις. Αχ η θρησκευτική υπεροψία και το πείσμα μερικών να επιμένουν τον Πανάγιο Χριστό σε απόσταση να τον κρατούν και να νομίζουν οτι στο παράδεισο θα μπουν. Όταν μια μέρα χωρίς ήλιο στο ζοφερό σκοτάδι θα βρεθείς, τότε αργά θα μετανιώσεις που εν Ζωή τον Χριστό δεν καταδεχόσουν  σωτήρα σου να τον δεχτείς. Στην κοινωνία των πρώην βασανιστών θα βρεθείς, μαζί με όλους εκείνους που όταν ήσαν εν ζωή καταδίωκαν, βασάνιζαν, κορόιδευαν και κατέθλιβαν τα πιστά παιδιά του Κυρίου, τοτε αργά θα μετανοήσεις που εν Ζωή δεν καταδέχτηκες τον Χριστό προσωπικό σωτήρα σου να τον δεχτείς. 

 Εάν υποθέτεις οτι χωρίς τον Χριστό σωτήρα σου να τον δεχτείς -χαρη στην μεσολάβηση της εκκλησίας σου-  εσύ που το κάλεσμα του (Ματθαιος 11;28,Αποκάλυψη 3;20) τ' αγνοείς στον παράδεισο θα μπεις τον εαυτό σου εξαπατάς και μακριά του θα χαθείς. 
Ο Χριστός θα ανταποδώσει θλίψη σ' ολους εκείνους που τον Υποτιμουν και τα γνήσια του παιδιά τα καταθλιβουν.. . αυτοί θα τιμωρηθούν με ολεθρο αιώνιας απομάκρυνσης απο την παρουσια του και ένδοξη κυριαρχία του !!( Β.Θεσσαλονικεις 1:6,9)

No comments:

Post a Comment