Popular Posts

Wednesday 1 June 2016

ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΒΡΑΧΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, Η ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ;

Φίλοι μου, ο Κύριος είπε στους μαθητές του «Μεσα στον κοσμο θα εχετε θλίψη -αναταραχές και φουρτούνες ζωής- αλλα να έχετε θάρρος, τον εχω νικήσει τον κόσμο»( Ιωάννης 16:33)
Απο μόνοι μας, ποτε μας δεν θα είμαστε αρκετα προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε το απροσδόκητο, εκτός και αν είμαστε ριζωμένοι, και μάλιστα καλα ριζωμένοι στον Χριστό.
Η δική μας κατάρτιση όσο καλή και αν ειναι δεν ειναι ικανή να νας διαφυλάξει απο τις απροσδόκητες καταιγίδες της ζωής.(Ματθαίος 7:25-27)
Το καλό και στερεό θεμέλιο ειναι ο Χριστός. Αν φίλε μου θεμελιωθείς στον Χριστό, όσες απροσδόκητες φουρτούνες και αν πέσουν πανω σου -που σε όλους μας χωρίς εξαίρεση θα πέσουν- με την βοήθεια του θα τις αντιμετωπίσεις και θα βγεις νικητής !!
Φίλε ποτε μου και ποτε σου δεν θα είσαι αρκετά δυνατός για να αντιμετωπίσεις το απροσδόκητο, ελα σήμερα στον Χριστό, άνοιξε την καρδιά σου στον Χριστό, και μαζι σου και στο πλάι σου θα ειναι για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής σου. Στερεώσου στον Χριστό και οτι και αν μεθαύριο συμβεί χάρη του απο το απροσδόκητο δεν θα ταρακουνηθείς. Αμήν!

No comments:

Post a Comment