Popular Posts

Monday 27 June 2016

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ !


Φιλε, ο Χριστος περιόδευε και εκανε θαύματα που πιστοποιούσαν την θεοτητα του, οτι πράγματι ειναι ο ΕΝΣΑΡΚΩΜΈΝΟΣ Θεος που ΚΕΝΩΣΕ τον εαυτο του και με μορφη δουλου ηρθε στην γη ΧΑΡΗ και ΣΩΤΗΡΙΑ να μας δωσει.( Φιλιππησιους 2:6-8) Και χαρη και ΣΩΤΗΡΙΑ θα σου Χαρίσει σ'ολους που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ και ΣΩΤΗΡΑ τους τον ΔΕΧΤΟΥΝ, και σε μερικους ΤΕΛΕΙΑ ΙΑΤΡΕΙΑ απο ανίατο ασθένεια και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ απο τυραννική έξι και δαιμονική αιχμαλωσία. Αμην!
Φιλε μου, μην υποτιμας την ΧΑΡΗ και την ΔΥΝΑΜΗ του Χριστου, που ακομα και σημερα μπορει ΣΩΤΗΡΙΑ και επιπλεον τελεια γιατρεία να ΧΑΡΙΣΕΙ στον ασθενή και φορτωμένο με αμαρτίες αμαρτωλό που προσφύγει σ'αυτον !!( Ιωαννης 4:34,7:37-38,10:9)
Την αιωνια ΣΩΤΗΡΙΑ της ψυχης σου θα λάβεις, και απο τ' Αγιο Πνευμα του Θεου θα γεννηθείς ξανα -ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ- οταν με μετάνοια και πιστη στον Χριστο ανοίξεις την καρδια σου και προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτεις !(Ιωαννης 1:12-13)
"
Mην φοβάσαι.Moνο Πιστευε και θα ΣΩΘΕΙ !!!" ηταν η προτροπη του Χριστου στον αρχισυναγωγο που η κορη του πεθανε.( Λουκας 8:41) και " ΘΑΡΡΟΣ κορη μου. Η πιστης σου σε EΣΩΣΕ " ο λογος στην αιμορραγούσa που τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ και χαρη στην ΔΥΝΑΜΗ του γιατρεύτηκε !!!
Και εσυ καρδιακά θα γιατρευτείς  και στον παράδεισο θα μπεις οταν μ'ολη σου την καρδια οπως η Αιμορραγούσa, η Μαρια η Μαγδαληνη και ο ληστης στον σταυρο απο τον Χριστο ΕΞΑΡΤΗΘΕΙΣ και προσωπικό Σωτηρα σου τον δεχτείς. Αμην!

No comments:

Post a Comment