Popular Posts

Friday 10 June 2016

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ;

Αντί να κλαις και τις πόρτες των Αγίων να κτυπάς, ανοίγεις με πίστη την καρδία σου στον Χριστό. Με μετάνοια και πίστη όπως η Μαρία την Μαγδαληνή και ο ληστής στον σταυρό επιστρέφεις σ' Αυτόν. 

Του δίνεις την πρώτη θέση στην καρδιά σου και αρχίζεις και τον ακολουθείς. 
 Χωρίς καρδιακή σχέση, δηλαδή χωρίς προσωπική καρδιακή κοινωνία με τον Χριστό στον παράδεισο κανείς δεν θα μπει, γιατί ο  Θεός κοιτάζει την καρδιά μας, αν στον Γιο του τον αγαπητό τον εμπιστευτήκαμε του ανοίξαμε την καρδιά μας και Σωτήρα μας τον δεχτήκαμε, η αν απλώς του λέγαμε *Κύριε, Κύριε* αλλά σε απόσταση τον κρατούσαμε. 
Για την Σωτηρία τίποτε δεν μετράει πια παρα η σχέσης μας, η καρδιακή κοινωνία με τον Κύριο, όποιος εν ζωή έχει καρδιακή σχέση/κοινωνία με τον Κύριο, μαζί του μετά θάνατο θα βρεθεί, όποιος όμως εν ζωή αρνήθηκε να τον εμπιστευτεί και προσωπικό σωτήρα του να τον δεχτεί μακριά του θα χαθεί. 
«Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε, και ΔΕΝ τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ < δεν άνοιξαν την καρδιά τους προσωπικό σωτήρα τους να τον δεχτούν> Σ' όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ, σ' αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν Παιδιά Θεού, σ' εκείνους που πιστεύουν στ' όνομα του. Δεν γεννήθηκαν αυτοί απο σαρκική μείξη, Ούτε από ανθρωπινή θέληση, ούτε από ανδρική επιθυμία, αλλά από τον ΘΕΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ !»(Ιωαν 1;12-13)
"Κύριε Ιησού Χριστέ μου. Μετανοώ που τόσα χρόνια μακριά σου ζούσα και το κάλεσμα σου το αγνοούσα.Τώρα σου ανοίγω την καρδιά μου και σου ζητώ να έρθεις και να μείνεις μαζί μου. Είμαι δικός/ ια σου" Αμήν.Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό.

No comments:

Post a Comment