Popular Posts

Wednesday 22 June 2016

ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ

Οσο ο αμαρτωλός που γνωρισε την αλήθεια του Ευαγγελίου οτι ο  Χριστός πήγε στον σταυρό για να ΣΗΚΩΣΕΙ τις δικες του αμαρτίες και να του χαρίσει Αιώνια Ζωη (Ιωάννης 1:29,16-19) αρνείται τον Χριστό που θυσιάστηκε για να  φορτωθεί  στον σταυρο τις αμαρτίες του (Α.Πετρου 2;24) είναι υπο κατάρα και η καταδίκη ειναι αυτη << Οτι ενω ήρθε το Φως -ο Χριστος-στον κόσμο αγάπησε το σκοτάδι παρα το ΦΩΣ, παρα τον Χριστο !! (Ιωαννης 3:18-19)
Αυτο που μετράει στην Ζωή ειναι η απάντησης του αμαρτωλού στην ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ του Χριστού  « Να στέκομαι τωρα μπροστα στην πορτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακουσεις τη Φωνη μου  και ΑΝΟΙΞΕΙΣ  την καρδια σου, ΘΑ ΜΠΩ μεσα ΕΓΩ και τοτε θα δειπνήσουμε μαζι» (Αποκάλυψη 3:20), αν ανοιξει την καρδια του και προσωπικό Σωτηρα του τον δεχτεί, η αν δεν καταδειχτεί τον Χριστο Σωτηρα του να τον δεχτει !
<< Φαντάζεστε ποσο χειρότερη θα ειναι η τιμωρια την οποια ΑΞΙΑ θα ΥΠΟΣΤΕΙ εκεινος που ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕ τον γιο του Θεου..... και ΦΕΡΘΗΚΕ ετσι ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ στο Πνευμα της ΧΑΡΗΣ του Θεου !>>(Εβραιους 10;29) προειδοποιεί ολους μας ο λόγος του Θεου !
Φιλε μου, τα χαρμόσυνα νεα ειναι οτι δεν θα είσαι ποτε πια ο ίδιος απο την στιγμη που τον Χριστό ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς. Απο τ' Αγιο πνεύμα του θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙΣ, θα λάβεις ενα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΑΡΟΝ και το Πνευμα του Χριστού και του Πατρός μαζι σου θα κατοικεί (Ιωάννης 14;23) και ποτε δεν θα σ' αφήσει ουτε θα σ' εγκαταλείψει ( Εβραίους 13;5) αλλα μέσα απο ολες τις φουρτούνες και αναπάντεχα της ζωης θα βγεις νικητής και στον Παράδεισο θα μπεις !!
Ο Χριστός με το πνεύμα του θα σε αγιάσει, θα σε κάνει ΔΙΚΟ του Παιδί, θα σε κάνει Χριστιανό στην ουσία και ΟΧΙ απλώς στην ονομασία, γιατί το Άγιο Πνεύμα μέσα σου θα κατοικεί, και θα σε βοηθά απο τον παλιό εαυτό σου, απο την παλιά βαθειά ριζωμένη ανεπίτρεπτη συμπεριφορά σου να απαλλαχτείς.
Θα εισαι Άγιος, δηλαδη ΞΕΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ και ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ με τ' Αγιο Πνεύμα και χαρη στην δύναμη που παρέχει θα μπορέσεις τον καλο αγώνα να αγωνιστείς και νικητης να βγεις.
Αδελφε μου μπροστά στους Αγιους κανείς δεν μετρά παρα μονο ο Χριστός που τους/μας ΑΓΑΠΑ, και που σταυρώθηκε για να τους ΕΛΕΗΣΕΙ και αιώνια ζωη μαζι του να τους ΧΑΡΙΣΕΙ. Και Άγιοι, δηλαδή ξεχωρισμένοι για τον Χριστο ειναι κάθε ανάξιος αμαρτωλός που όπως η  Αγία και ισαπόστολος Μαρία η Μαγδαληνή - που ο Κύριος την ελευθέρωσε απο τα επτά δαιμόνια- και ο ληστής στον σταυρό ανοίξει την καρδιά του/ης στον Χριστο και σωτήρα του τον δεχτεί !!
Άγιος ειναι καθε αναγεννημένος Χριστιανός που με την χάρη του Θεού αγωνίζεται για την μεταμόρφωση του, για την καθαρότερη χριστιανική ζωη, και με την χάρη του Θεου και εσυ απο τ' Αγιο Πνεύμα θα γεννηθείς ξανά οταν τον Χριστο σωτήρα σου τον δεχτείς. Αμην !!

No comments:

Post a Comment