Popular Posts

Thursday 16 June 2016

ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΡΙΖΙΚΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ !

Φίλε μου ποιος από εμάς δεν θα επιθυμούσε στην ζωή του μια ριζική αλλαγή, μια αλλαγή που θα ήταν  απο τον Θεό και θα ήταν ριζική, αιώνια και αμετάβλητη ; 

Αυτή ακριβώς ειναι η αλλαγή που κάνει/φέρνει ο Χριστός στην ζωη του αμαρτωλού θα του ανοίξει την καρδιά του και προσωπικό σωτήρα του τον δεχτεί. Οταν ο άθεος -που ομως ονομάζεται χριστιανός- ανοίξει την καρδιά του στον Χριστό και σωτήρα του τον δεχτεί, απο τ' Άγιο Πνεύμα του θα ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ, θα ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ οχι απο σαρκική μείξη, ουτε απο ανθρωπινή θέληση, η ανδρική επιθυμία, αλλα ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ !! (Ιωάννης 1:13)
"Ποτέ δεν θα διακοψω τον δεσμό μ' εσενα, σ' αγαπώ" λέει ο Κυριος σ' αυτόν που προσωπικό σωτήρα του τον έχει δεχτεί !!
Αλλά  " Ποτέ δεν θα είσαι μαζί μου" λέει ο Κύριος σ' αυτούς που τον ίδιο και την προσφορά Σωτηρίας του «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !!(Αποκάλυψη 3:20) αρνούνται να δεχτούν.
Φίλε μου, μην αφήσεις αναπάντητη την Προσφορά  Σωτηρίας του Χριστού, αλλά με  μετάνοια και Πίστη άνοιξε του την καρδιά σου και πες του, "Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της ζωής μου  μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου." Είναι η προσευχή αφιερώσεως που ΣΩΖΕΙ τον μετανιωμένο αμαρτωλό.


«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω. ΕΓΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΨΑΕΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.»ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.(Αποκάλυψης 21:6)
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σε ΜΕΝΑ και να πίνει. Οπως το λεγει η γραφή , ποτάμια ζωντανού νερού θα Ξεχυθούν απο εκείνον που Πιστευει ΣΕ ΜΕΝΑ» (Ιωάννης 7;37)

No comments:

Post a Comment