Popular Posts

Friday 3 June 2016

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ανταγωνίζεται τον εχθρό της ψυχής σου τον διάβολο που ήρθα για να κλέψει τις ευλογίες και την κληρονομιά που τα πιστά παιδιά του Κυρίου θα λάβουν, να  σφάξει -να τερματίσει πρόωρα την Ζώη- και να αφανίσει -τελείως με δυσπιστία να ποτίσει-  αυτόν η αυτή που αν τον Χριστό είχαν  Σωτήρα  τους δεχτεί στην βασιλεία του θα είχαν μπει !! Ενώ η αγάπη του Χριστού ειναι ανταγωνιστική και δεν ατονίζει ούτε στιγμή με τ' Άγιο πνεύμα του να σε προτρέπει και να σε καλεί τον ίδιο να εμπιστευτείς, σωτήρα σου να τον δεχτείς και στην ΑΙΩΝΙΑ Ζωή να μπεις . "Δεν παραιτούμαι ποτε απο το να σε κερδίσω, για πάντα να σε αποκτήσω." Λέει ο Κύριος. «Εγώ ειμαι η Πόρτα. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο ΘΑ ΣΩΘΕΙ.... Ο κλέφτης δεν έρχεται, παρα μόνο για να κλέψει και να σφάξει, και να ατενίσει. Εγω ΗΡΘΑ για να έχουν ζωη και να την εχουν ΑΦΘΟΝΗ !!»(Ιωαννης 10:9-10) 

Η Άφθονη ζωή, ειναι η ζωή που ο Χριστός μόνο δίνει, και είναι η Ζωή η ΑΙΩΝΙΑ που χαρίζει σ' ολους εκείνους που το εγώ τους θα το παραμερίσουν και με θάρρος θα του ανοίξουν την καρδιά τους Σωτήρα τους να τον δεχτούν. (Ιωάννης 1:12-13,10:9-10,Αποκάλυψη 3:20)
O Κύριος Ιησούς Χριστός παντελώς θα σώσει, ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ !! (Ιωάννης 6:39) αλλα προταρχικως ειναι δίκη σου ευθύνη να ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ, το Εγώ σου να το παραμερίσεις και τον Χριστό με πίστη σωτήρα σου στην καρδιά σου να τον καλωσορίσεις.(Ιωάννης 1:12-13,Αποκάλυψη 3:20)
Πολύτιμη ψυχή μην αμφισβητείς οτι η Αγάπη του Χριστού είναι δυναμική, ειναι απελευθερωτική και στην Αιώνια Ζωή με ασφάλεια οδηγεί, αλλά εκτός κι'αν μάθεις να δοξάζεις τον Κύριο, να τον υπακούεις, και να τον ακολουθείς την απελευθερωτική του δύναμη και χάρη δεν θα την γευτείς.
Ο Χριστός όμως την ΣΩΤΗΡΙΑ του θα σου χαρίσει οταν με μετάνοια και πίστη απο τον ίδιο εξαρτηθεις.  Αμήν! 

No comments:

Post a Comment