Popular Posts

Sunday 19 June 2016

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΕΣ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ Σ’ΑΥΤΟΝ (Ιωαννης 10:9)

Όταν πεινάς τρως, οταν διψάς πίνεις, οταν πονάς τι κάνεις ;
Εγώ, οταν η σχιζοφρένεια χτύπησε την κόρη και φυσικά και ολους μας το 1988 έτρεξα στον Χριστο, και με σιγουριά ζω οτι μια μέρα θα δω το άγγιγμα του το θαυματουργό, αλλα και αν την Χριστίνα μου γιατρεμένη δεν την δω, γνωρίζω οτι  ολα ειναι κάτω απο τον έλεγχο του και θα κάνει το καλύτερο, και γι’ αυτό έπαψα να ανησυχώ.
 Όταν δεν μπορείς τον θρόμβο  να γιατρέψεις εσυ τι κάνεις ;
Πεθαίνεις, αργοπεθαινεις η έρχεσαι στον Χριστο και ζεις ;
Φίλε μου, δεν σου δίνω ψεύτικες ελπίδες, ο Χριστος μπορεί να σε σώσει και να σε γιατρέψει και την Αιώνια ζωη μαζί του να σου δωσει. Αμήν!
Ποτέ δεν θα σ’ αφήσω ουτε θα σ’ εγκαταλείψω” υπόσχεται ο Κυριος στον αμαρτωλο που Σωτήρα του τον δεχτεί, και οτι μετά θάνατο μαζί του θα βρεθεί !!
Αν ο πόνος σου δεν ηταν μεγάλος, θα σου έλεγα χαμογέλα γιατι ο Χριστος ΔΕΝ ΘΑ Σ’ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ’ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ οταν Σωτήρα σου τον δεχτεις !!!

O XΡΙΣΤΟΣ ειναι ο ΙΔΙΟΣ ΧΘΕΣ ΣΗMΕΡΑ και ΑΥΡΙΟ, και ο μόνος που μπορεί κάθε ανίατη αρρώστια να θεραπεύσει και να χαρίσει την Αιώνια ζωή !! 
«Όταν έγερνε ο ήλιος, όλοι όσοι είχαν ασθενείς από διάφορες αρρώστιες τούς έφερναν σ' αυτόν. Εκείνος τους θεράπευε ακουμπώντας τα χέρια πάνω στον καθένα απ' αυτούς. πολλούς έβγαιναν και δαιμόνια, τα οποία κραύγαζαν και έλεγαν: «Εσύ είσαι ο Μεσσίας, ο Υιός του Θεού»‡ γιατί ήξεραν ότι αυτός είναι ο Χριστός. Εκείνος όμως τα επιτιμούσε και δεν τα άφηνε να μιλούν.»(Λουκάς 4:40-41) 
Φίλε, αν οι γιατροί σου έχουν δώσει τρις μήνες ζωή, ο Χριστός μπορεί και από την ανίατη αρρώστια να σε θεραπεύσει και ΑΙΩΝΙΑ Ζωή μαζί του να σου χαρίσει !!
Μακάριος θα είσαι και στην Ευλογία του θα μπεις, οταν προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου τον δεχτείς !!


No comments:

Post a Comment