Popular Posts

Wednesday 8 June 2016

ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ

ΟΤΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΜΕ

Τώρα και είκοσι μερες ειχα/εχω ενα πιάσιμο στην γάμπα και με κανεί και λιγο κουτσαίνω. Πηγα στον γιατρό μου, σε ειδικό μασάζ και ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ αλλα τιποτε δεν αλλαξε, και ημουν ετοιμος να παρω σβάρνα ολους τους ειδικούς, αλλα αισθάνθηκα σαν να μου ελεγε ο Κυριος να μην επιμένω να πάρω σβάρνα τους ειδικούς αλλα να περιμένω. Εγω ομως αγνόησα αυτη την σκέψη και έκλεισα ραντεβού με ενα ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΟΡΑ οταν επιτέλους μου έδωσε ο Κυριος να καταλάβω οτι ειμαι ΑΝΑΞΙΟΣ της ΧΑΡΗΣ του οταν αμφισβητώ τα λόγια του και τρέχω στους ειδικούς αντι να περιμένω την χάρη του. 
Μήπως το λέω αυτο για να μειώσω την Ευλογία του Κυρίου που ολοι μας δεχόμαστε απο τους γιατρους, και εγω ο ιδιος πάντοτε δέχομαι ; ΟΧΙ, αλλα για να τονίσω οτι μερικές φορές καλύτερα ειναι κάποιος με υπομονή να ΥΠΟΜΈΝΕΙ κάποια δυσάρεστη κατάσταση περιμένοντας την μεσολάβηση του Κυρίου, παρα να επιμένει να κάνει το δικο του αμφισβητώντας την χάρη του. 
Αδελφέ μου,αν ολα στην ζωή  τα αμφισβητείς, ποτε σου ομως μην ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ την ΧΑΡΗ του Κυρίου οτι ΑΙΩΝΙΑ ΔΡΟΣΙΑ και Σωτηρία ψυχης χαρίζει σε κάθε αμαρτωλό που επιστρέψει σ' Αυτόν και σωτήρα του τον δεχτεί !! 
«ΕΛΑΤΕ σε ΜΕΝΑ όλοι εσείς που είστε κουρασμένοι και βαριά φορτωμένοι κι ΕΓΩ θα σας δώσω ΑΝΑΠΑΥΣΗ»(Ματθαίος 11:28)  
«Αν διψάει κάποιος ας ΕΡΧΕΤΑΙ σ'ΕΜΕΝΑ και να πίνει.Όπως το λέει η γραφή ποτάμια ζωντανού νερού θα ξεχυθούν μέσα απο εκείνον που πιστεύει Σ' ΕΜΕΝΑ ! »(Ιωάννης 7:37)  
«Αν κανείς προσφύγει Σ' ΕΜΕΝΑ ως είσοδο θα ΣΩΘΕΙ. Και θα μπαίνει και θα βγαίνει και θα βρει βοσκή»(Ιωάννης 10:9

No comments:

Post a Comment