Popular Posts

Tuesday 28 June 2016

OTAN ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ;

«ΜΠΕΙΤΕ από τη ΣΤΕΝΥ ΠΥΛΗ γιατί είναι πλατιά η πύλη κι ευρύχωρη η οδός που οδηγεί στο χαμό, και πολλοί μπαίνουν απ' αυτήν. Κι επειδη είναι στενή η πύλη και γεμάτη δυσκολίες η οδός που οδηγεί στη ζωή, και λίγοι είναι εκείνοι που τη βρίσκουν».Ιησούς Χριστός (Ματθαιος 7 13)
Φιλε μου, για να μπεις στην Αιωνια Ζωη, στον Παράδεισο, μόνο μέσω του Χριστού που ειναι η ΠΟΡΤΑ και η ΟΔΟΣ μπορεις να μπεις. Ο Χριστός βροντοφώναξε και ειπε < ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ η ΠΟΡΤΑ. Αν κανείς ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ -καταφύγει για την Σωτηρία του- Σ' ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΙΣΟΔΟ, ΘΑ ΣΩΘΕΙ.>(Ιωαννης 10:9)
Η Σωτηρία δεν είναι ουτε αυτόματη, ουτε κληρονομική, ουτε απρόσωπη, αν ο ίδιος ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΣ στον Χριστό, δεν του ανοίξεις την καρδιά σου και σωτήρα σου τον δεχτείς στην βασιλεία του, στον παράδεισο δεν θα μπεις γιατί είσαι αμαρτωλός και κανένας αμαρτωλός τον Θεο δεν θα αντικρίσει εκτός και αν ο Χριστός ειναι ΚΥΡΙΟΣ του, εκτός και αν στον Χριστό εχει δοθεί και είναι ΣΩΣΜΕΝΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΈΝΟ δικό του παιδί !! (Ιωαννης 3;3,5)
Οταν ομως ενω ξερεις την αλήθεια αδυνατείς τον Χριστο σωτηρα σου να τον δεχτείς τι κάνεις ; ;
Πέφτεις στα γόνατα σου και του ζητάς να σε βοηθήσει Σωτήρα σου να τον δεχτείς, γιατι για πάντα μακριά του θα αποκλειστείς αν εν ζωη τον Χριστό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου δεν τον έχεις δεχτεί.Με ολη σου του ζητάς να ξυπνήσει την ψυχη σου, να της δώσει να καταλάβει οτι αν την ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ του (Αποκάλυψη 3:20) δεν την απαντήσεις και την καρδιά σου δεν του ανοίξεις Σωτήρα σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ μακριά του για πάντα θα χαθείς !

"Χριστέ μου βοήθησε με να σου ανοίξω την καρδιά μου και ΣΩΤΗΡΑ μου να σε δεχτώ και στην ΕΥΛΟΓΙΑ σου και στην Βασιλεία σου και εγω να μπω"Είναι η προσευχή που ο Χριστός θα απαντήσει και στην καρδιά σου θα μιλήσει, ώστε να τον εμπιστευτείς και στην Βασιλεία του και εσυ μετά θάνατο να μπεις. Αμην !

No comments:

Post a Comment