Popular Posts

Tuesday 14 June 2016

O ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ??

Σήμερα η  πρώτη μου σκέψης ήταν αυτή, πως αντιμετωπίζω/εις την γνώση της ατέλειας μου/σου, της αδυναμίας μου/σου, την γνώση της αλήθειας ??
Μήπως με χαρά, και αισιοδοξία, οτι με την βοήθεια του Θεού θα βελτιωθείς και στο μέλλον ουτε θα θυμάσαι εκείνη την αρνητική πτυχή του χαρακτήρα σου, η με θλίψη και μαράζι "πάλι στα ίδια είμαι" ??
Φίλοι μου, οτι μας αποκαλύπτει ο Κύριος είναι για το καλο μας, ωστε συνειδητοποιώντας τις αδυναμίες του χαρακτήρα μας, τις αδυναμιες της ΨΥΧΗΣ μας, με την ΔΙΚΗ του δύναμη να τις υπερβούμε !!
"Κύριε Ιησού Χριστέ προστάτεψε με από κάθε πειρασμό και βοήθησε με να απαλλαγώ από τις αδυναμίες μου που ως τώρα κουβαλώ, εγω είμαι αδύνατος αλλα εσυ εισαι ΔΥΝΑΤΟΣ !! και χάρη στην δύναμη σου ριζικά θα μεταμορφωθώ." Αμην!!
Δεν μ' αρεσει καθόλου πρωί, πρωί, η το απόγευμα η σε οιοδήποτε ωρα της ημέρας να αντιμετωπίζω, να διακρίνω την ροπή μου προς την αμαρτία < την αρρωστημένη μου καρδιά !!> αλλα η ΑΛΗΘΕΙΑ κάνει καλό, και μόνο οταν την ΑΛΗΘΕΙΑ  ασπαστούμε στην ΕΥΛΟΓΙΑ του Θεού θα μπούμε.
Και η ΑΛΗΘΕΙΑ ειναι ο Χριστός, εκείνος ειπε : "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ H ΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ"(Ιωαννης 14;6)
Αδελφέ/η μου και φίλε/η μου είσαι στερεωμένος στην ΑΛΗΘΕΙΑ, στον Σωτηρα μας τον Ιησου Χριστο ??
Και αν δεν είσαι τι περιμένεις, γιατί σήμερα, τώρα δεν του ανοίγεις την καρδιά σου, ΣΩΤΗΡΑ της ψυχής σου να τον καλοδεχτεις, και τ' Αγιο Πνεύμα του τα βήματα σου να τα φωτίζει, και μετά θάνατο στην Βασιλεία του και εσυ να μπεις. Αμην !!!!

No comments:

Post a Comment