Popular Posts

Thursday 23 June 2016

AN ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤO ΣΩΤΗΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ

" Όταν μ' αγαπάς με τιμάς" λέει ο Κύριος," όταν δεν μ' αγαπάς δεν με τιμάς" λέει ο Κύριος. Aν κάτι απο τον λόγο του Κυρίου αμφισβητείς, χρησιμοποίησε την λογική και την αλήθεια θα παραδεχτείς οτι αν δεν αγαπάς κάποιον ούτε και τον τιμάς, αλλά οταν κάποιον η κάποια αγαπάς μ' ολη σου την καρδιά τον/ην τιμάς !!! 

"Δεν υπάρχει τίποτε που μπορείς να κάνεις για να με τιμήσεις, παρα σωτήρα σου να με δεχτείς", λέει ο Κύριος.
Ποτέ μου δεν θα μπω/εις στο θέλημα, στην ευλογία  του Κυρίου, εκτός και αν ανοίξω/εις την καρδιά μου/σου και τον Χριστό σωτήρα μου/σου δεχτώ/εις. 
Θέλεις βέρα τίμια  ενωτική που την ένωση σου για πάντα επικυρώνει με τον Θεό; Αυτή την *βέρα* το Άγιο πνευματικό σφράγισμα  που για πάντα επικυρώνει την ένωση σου με τον νυμφίο τον  Χριστό την λαμβάνεις όταν του ανοίξεις την καρδιά σου και Σωτήρα σου τον δεχτείς. 
Όσο το κάλεσμα του «Να στέκομαι τώρα μπροστά στην πόρτα της ΚΑΡΔΙΑΣ σου και ΧΤΥΠΩ. Αν ακούσεις τη ΦΩΝΗ μου και ΑΝΟΙΞΕΙΣ την πόρτα, θα μπω μεσα ΕΓΩ, και θα  *δειπνίσουμε* μαζί !(Αποκάλυψη 3:20) δεν έχεις απαντήσει ακόμα και αν τον αγαπάς είσαι χωρίς *βέρα,* χωρίς το  σφράγισμα του Αγίου Πνεύματος που επικυρώνει και εγγυάται την ένωση σου με τον Χριστό, αλλά με το δια πίστεως άνοιγμα της καρδιάς σου στον Χριστό επικυρώνεις την αγάπη σου στον Κύριο και από τ'Αγιο του Πνεύμα που  θα  βαπτιστείς και ποτε δεν θα χαθείς. Αμήν!   

"Κύριε Ιησού Χριστέ σου ανοίγω την καρδιά μου, ΣΥΓΝΩΜΗ σου Ζητώ που ολα τα χρόνια της ζωης μου  μακριά σου ζούσα, και σε παρακαλώ να με συγχωρέσεις απ'όλες μου τις αμαρτίες μου, και να έρθεις να ζήσεις μαζί μου όλες τις ημέρες της ζωής μου." Είναι η προσευχή που σώζει τον αμαρτωλό αν εκφράζει την Πίστη του προς τον Χριστό !


Το Άγιο Πνεύμα είναι ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ της κληρονομιάς του Θεού, για όλους τους Σωσμένους αναγεννημένους Χριστιανούς.(Εφεσιους 2:14)- όλους αυτούς που χωρίς δισταγμό άνοιξαν την καρδιά τους στον Χριστό και προσωπικό Σωτήρα τους δέχτηκαν-  που με στοργική αγάπη τους απέκτησε ο Θεός για να εξυμνείται η δόξα του !!

No comments:

Post a Comment