Popular Posts

Tuesday 21 June 2016

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ (Εφεσιους 6;12-13)

Σ' αυτή την ζωή ολοι μας καθημερινώς περνάμε δοκιμασίες, κατι θα παει στραβά, κατι θα χαλάσει, θα σπάσει, θα μας πιάσει απροετοίμαστους, και θα μας αιφνιδιάσει.
Τα πονηρά πνεύματα - ασχέτως αν τα πιστεύεις η οχι- ειναι πνεύματα που γνωρίζουν τις αδυναμίες σου < σ'έχουν μελετήσει απο παιδί> και καραδοκούν να σε ρίξουν στον θυμο, στην οργη, στην εκδίκηση η και στην απελπισία, να σε ελκύσουν σε κάθε είδους πειρασμό και αμαρτία.
Ο Κύριος όμως είπε οτι ήρθε για να ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ και μαλιστα εν ΑΦΘΟΝΙΑ !! ( Ιωάννης 10;10)
Δηλαδή μέσα απο τις αναποδιές, τους πειρασμούς και τις δοκιμασίες της ζωης ο Χριστός μας παρέχει την δύναμη να βγαίνουμε ΝΙΚΗΤΕΣ, και η ασπίδα της νίκης μας είναι η συνεχής εξάρτηση μου, ΕΞΑΡΤΗΣΗ μας και ΚΟΙΝΩΝΙΑ μας με τον ιδιο. 
Όσο εξαρτώμαι, εχω/εις καρδιακή συνοχή και κοινωνία με τον Χριστό είμαι και θα είσαι ΝΙΚΗΤΗΣ !! 
Κύριε Ιησού Χριστέ  προστάτευσε/ας με να μην γλιστρήσω/ουμε σε πειρασμό, κράτησε μας πνευματικά και καρδιακά συνδεδεμένους μαζι σου, και δώσε μου/ας σημερα την γεύση της χαράς της νίκης.” Αμην !!
Και Φίλε μου, αν ακόμα ο Χριστός δεν ειναι προσωπικός σου ΣΩΤΗΡΑΣ, η πάλη  σου είναι ΆΝΙΣΟΣ, δεν εχεις καμία απολύτως ελπίδα να νικήσει. Γι' αυτό ελα στον Χριστο που ολες σου τις αμαρτίες θα σου συγχωρήσει και δια του Αγιου Πνεύματος του, μαζί σου ολες τις ήμερες της Ζωής θα ειναι και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ Σ' ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ Σ'ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.(Εβραίους 13;5) Αμην!

 Ο αντίπαλός σας ο διάβολος περιφέρεται σαν λιοντάρι που βρυχάται, ζητώντας κάποιον να καταβροχθίσει..Αντισταθείτε του, λοιπόν, μένοντας ακλόνητοι στην πίστη σας. Να ξέρετε πως τις ίδιες δοκιμασίες υπομένουν κι οι αδερφοί σας χριστιανοί σ’ όλο τον κόσμο. (A.Πετρου 5;8-9)

No comments:

Post a Comment