Popular Posts

Friday 28 February 2014

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΩΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ TΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΕΙ

Η αγάπη του θεού είναι τόσο καταπληκτική που δεν ζητά τίποτε άλλο από μας πάρα τον Χριστό σωτήρα μας να τον δεχτούμε και στην αιώνια Ζωή να μπούμε !!

"Θα ήθελα στον παράδεισο να μπω χωρίς τον Χριστό Σωτήρα μου να τον δεχτώ"
Φίλε, αυτή η επιλογή δεν υπάρχει γιατί αδιαίρετος είναι ο Θεός μας. «Εγω και ο Πατέρας είμαστε ΕΝΑ»(Ιωαννης 10:30). Ένας και μόνον ένας είναι ο Θεός ΠΑΤΗΡ,ο ΥΙΟΣ και Άγιο Πνεύμα, και όποιος ΔΕΝ ΤΙΜΑ τον Ιησού Χριστό, ΔΕΝ ΤΙΜΑ τον Πατέρα που τον έστειλε (Ιωάννης 5:23) και όποιος αρνείται τον Χριστό Σωτήρα του να τον δεχτεί, προσβάλλει τον Πατέρα και αποκλείει τον εαυτό του απο την Ευλογία του και τη Αιώνια στον Παράδεισο μ' Αυτον Ζωή, γιατί τόσο ΑΓΑΠΗΣΕ ο Θεός τον κόσμο που παρέδωσε στον θάνατο τον μονογενή Υιο του, για να μην χαθεί όποιος ΠΙΣΤΕΥΕΙ σ' Αυτόν, αλλά να έχει αιώνια Ζωή.(Ιωάννης 3;16)

Το τεκμήριο οτι Αγαπάς τον Θεό, είναι αν Γιο του τον Αγαπητό το ΧΡΙΣΤΟ τον εχεις ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ (Ιωάννης 3;16, Ματθαίος 11;28) του εχεις ανοίξει την καρδιά σου και ΣΩΤΗΡΑ σου τον έχεις δεχτεί (Ιωάννης, Αποκάλυψη 3;20) όπως κάθε γνήσιος Πιστός και όλοι οι Απόστολοι εκτός του Ιούδα Κύριο και Σωτηρα σου τον εχεις ΔΕΧΤΕΙ !!!
«Ο Χριστός στους δικούς του ήρθε και δεν τον δέχτηκαν. Σε όσους όμως τον ΔΕΧΤΗΚΑΝ (δηλαδή με την καρδιά τους τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ) σ'αυτούς έδωσε το προνόμιο να γίνουν ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΟΥ. Και οσοι τον ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ γεννήθηκαν ξανά, οχι βέβαια με ανθρώπινη πράξη η θέληση, αλλά απο τον ΘΕΟ.»(Ιωάννης 1:12-13)

Ο Θεος μέσα απο τον λόγο του μας βεβαιώνει οτι Θα καλύψει κάθε πληγή,και κάθε επουράνια Πνευματική ευλογία θα χαρίσει στον αμαρτωλό που τον Γιο του τον Αγαπά, και ΣΩΤΗΡΑ του τον ΔΕΧΤΕΙ. (Ιωάννης 1:12-13,3:16,Εφεσιους 1:3-5)

Φίλε, τώρα είναι η ώρα και εσύ τον Χριστό προσωπικό ΣΩΤΗΡΑ σου να τον ΔΕΧΤΕΙΣ, και για Πάντα στην Ευλογία του Πατρός και στην Βασιλεία του Χριστού να μπεις .Αμήν!



No comments:

Post a Comment